Στοίχημα: Μπορεί την έκπληξη η Μπάμπεργκ

Πέμπτη (01/12) σήμερα και στο κουπόνι μπάσκετ κυριαρχούν οι αναμετρήσεις της Euroleague. Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και με τα τέσσερα σημερινά ματς, με τη δυνατή μας επιλογή να έρχεται από την αναμέτρηση της Μπάμπεργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την αναμέτρηση στη Γερμανία. Η Μπάμπεργκ ηττήθηκε στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις με 86-72 και είναι στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Ούνιξ,

με ρεκόρ 2-7. Η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε μόνη πρώτη στην διοργάνωση, με ρεκόρ 8-1, μετά την άνετη νίκη επί της Μπασκόνια με 112-84. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πρόβλημα και έμεινε πίσω με 17-27 όμως με τρομερό δεύτερο δεκάλεπτο, με επιμέρους 32-19, «έκλεισε» 49-46 υπέρ της το ημίχρονο. Ήταν φανερό ότι πήρε «φόρα» και έτσι συνέχισε στην επανάληψη με επιμέρους δεκάλεπτα 34-23 και 29-15 υπέρ της. Έπειτα για την VTB πέτυχε άλλη μια εύκολη επικράτηση, με 105-78 επί της Νίζνι, και παρέμεινε μόνη πρώτη. Τον περασμένο Μάρτιο η Μπάμπεργκ είχε πετύχει σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 91-83 στα πλαίσια του ΤΟΡ-16 τότε, θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο αυτόν διότι αν τα καταφέρει θα έχει «ρεφάρει» κάποιες ήττες των προηγούμενων αγώνων διότι δεν θα νικήσουν πολλές ομάδες την ΤΣΣΚΑ. Με δεδομένο ρίσκο αξίζει ποντάρισμα στην Μπάμπεργκ με 6.5 πόντους πλεονέκτημα.

Κερδίζει η "Φενέρ"

Περνάμε στην πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Πόλης ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φενέρ πέρασε από το Μιλάνο νικηφόρα, με 70-79 επί της Αρμάνι, και συνεχίζει στην διοργάνωση με ρεκόρ 6-3. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ομπράντοβιτς έδειχνε να ελέγχει με προβάδισμα 36-44 όμως στην επανάληψη δεν πρόσεξε αμυντικά, δέχθηκε επιμέρους 27-14 στο τρίτο δεκάλεπτο και έμεινε πίσω με 63-58. Η κατάσταση «διορθώθηκε» με το τέταρτο δεκάλεπτο στο οποίο η Φενέρ βελτίωσε ξανά την άμυνά της και με 7-21 «καθάρισε». Για το τουρκικό πρωτάθλημα έκανε περίπατο με την Μπαλικεσίρ νικώντας την με 91-57. Η Ρεάλ είναι μόνη δεύτερη της Euroleague, με ρεκόρ 7-2, μετά τη νίκη 89-75 επί της Ούνιξ. Για την ισπανική λίγκα επικράτησε με 96-70 της Μανρέσα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην Πόλη η Φενέρ είναι πάντα φαβορί με όποιον και να παίζει, ακόμα και με την φορμαρισμένη Ρεάλ, και λογικά θα νικήσει αφού με την άμυνα που παίζει ανά διαστήματα «αποσυντονίζει» εντελώς τον αντίπαλο και η φετινή Ρεάλ δεν έχει τον Σέρχιο να «καθαρίζει» όταν κολλήσει η ομάδα. Πηγαίνουμε με νίκη της Φενέρ.

Στη Ρωσία η Ούνιξ Καζάν κοντράρεται με την Αρμάνι Μιλάνο. Στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας, με ρεκόρ 2-7, βρίσκεται η Ούνιξ που την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 89-75 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η Ούνιξ ηττήθηκε δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω 40-37, «ακολουθούσε» σε απόσταση πόντου μέχρι λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου όμως στα τελευταία 12 λεπτά κατέρρευσε, βρέθηκε πίσω με 71-59 στο 33’ και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά στην διεκδίκηση. Η Αρμάνι ηττήθηκε εντός από την Φενέρ με 70-79 και συνεχίζει με ρεκόρ 4-5. Στο πρώτο ημίχρονο συνάντησε προβλήματα, έμεινε πίσω με 36-44 όμως στην τρίτη περίοδο πέτυχε επιμέρους 27-14 και πέρασε μπροστά με 63-58. Η ζημιά έγινε στην τελευταία περίοδο που δέχθηκε μεγάλη αμυντική πίεση, σκόραρε μόνο 7 πόντους και δεν κατάφερε να διεκδικήσει καν. Στην Ιταλία παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη μετά το άνετο 104-70 επί της Πιστόια. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Ούνιξ λόγω έδρας και λόγω μεγαλύτερης ανάγκης νικών οπότε κρατάμε τη νίκη της.

Τέλος, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Εφές Αναντολού. Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μακάμπι στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 73-80 και έφτασε έτσι το ρεκόρ 5-4. Με αυτή τη νίκη συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και απόψε θα κριθεί η «φόρμα» της με αντίπαλο την καλή φετινή Εφές με την οποία έχουν τους ίδιους ακριβώς στόχους και ίσως στο τέλος μόνο μία από τις δύο θα είναι στα πλέι-οφ.Η Εφές έκανε την καλύτερή της εμφάνιση φέτος, νίκησε 100-79 τον Αστέρα και συνεχίζει με ρεκόρ 4-5. Σε όλο τον αγώνα τα πήγε εξαιρετικά επιθετικά και μέτρια αμυντικά αφού δεν χρειάστηκε η ανασταλτική λειτουργία λόγω της άνεσης που σκόραρε. Έστω και στο «τσιμπημένο» 170.5 παίζεται το Over.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα