Στα… άδυτα της Α2

Οσοι απόλαυσαν το περσινό πρωτάθλημα της Α2, απλά… τρίβουν τα χέρια τους με αυτά που περιμένουν φέτος.

Οι ομάδες με τα μεγάλα μπάτζετ και τα γεμάτα ρόστερ αυξήθηκαν, λογικά και οι «μάχες» για όλες τις θέσεις… ενδιαφέροντος θα κρατήσουν μέχρι τέλους και θα είναι μεγάλες.

Η δράση άρχισε με τους αγώνες του κυπέλλου και πάντα όταν αρχίζει η δράση αρχίζει και η… φημολογία. Αυτή που δεν τελείωσε όμως είναι η μεταγραφική δράση

αφού οι περισσότεροι όλο και κάτι ψάχνουν.

Και δεν λέμε για το Παγκράτι και τον Αρκαδικό για παράδειγμα, που λογικά οι άνθρωποι τρέχουν αφού έμειναν πίσω μέχρι να πάρουν κρίσιμες διοικητικές αποφάσεις, αλλά και για τους θεωρητικά «στρωμένους». Ούτε καν για μια ομάδα από... Βορρά που σα να μην της έφτανε ότι άργησε να πάρει μπρος περιμένοντας κι αυτή άλλους να ορίσουν την τύχη της, είδε και δύο μεγάλες ατυχίες να εμφανίζονται με το καλημέρα. Τόσο μεγάλες και σοβαρές όμως, που το να καλυφθούν τα κενά περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Ηδη ο Φάρος τάραξε τα νερά παίρνοντας τον Βασιλόπουλο από το Ψυχικό που έχασε τον παίκτη που προόριζε για ηγέτη, αλλά κέρδισε… ενάμισι συμβόλαιο, το ένα που είχαν υπογράψει και άλλο μισό που ήταν το άτυπο «μπάι άουτ». Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Βαγγέλης ο Τσάπας επιχείρησε αγορά παίκτη από άλλη ομάδα, για να δώσει συγκεκριμένη ενίσχυση που ζήτησε ο Τζήμας. Υπήρξαν άλλες δύο, μία στην περιφέρεια και μία στους ψηλούς που δεν είχαν αίσιο τέλος. Περιφερειακό βρήκε πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον ψηλό.

Σε δύο από τις φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας εμφανίστηκαν τα πρώτα… συννεφάκια, χωρίς πάντως για την ώρα να προμηνύεται ούτε καν βροχή, όχι μπόρες και καταιγίδες. Στην μία περίπτωση, μπήκε μπροστά μια παλιά καραβάνα της κατηγορίας, με καθολική αποδοχή και σεβασμό και… εξήγησε δυο πραγματάκια στους πάντες. Τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες, τον δρόμο τον σωστό. Κάλμαραν όλοι, θα έρθει και μια προσθήκη σύντομα και θα ενισχυθεί (περισσότερο) η ομάδα.

Στην άλλη περίπτωση, άρχισαν κάτι μουρμούρες οι οπαδοί, παραδοσιακά απαιτητικοί και δύσκολοι που όμως φαίνεται να μην έχουν καταλάβει ακριβώς την κατάσταση. Εκεί τους την εξήγησε ο προπονητής, πήραν χαμπάρι τι γίνεται στην κατηγορία φέτος και υποσχέθηκαν μόνο ενίσχυση, που την κάνουν καλά, χωρίς μουρμούρες. Τουλάχιστον όχι από τόσο νωρίς…

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, με μεγάλες ιδιαιτερότητες. Εκεί υπάρχουν λεφτά, παικταράδες και πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στις μέχρι τώρα δοκιμές. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά, αλλά κάποιοι παλιοί έχουν αρχίσει να στραβώνουν. Όχι παίκτες, πέριξ της ομάδας. Νιώθουν να παραγκωνίζονται και το χειρότερο να απειλούνται. Εχουν αρχίσει να λένε διάφορα για τους νέους. Των οποίων ο επικεφαλής δεν είναι κανα… παιδάκι. Της πιάτσας είναι, «αυτιά» έχει εκεί που πρέπει και ήδη έστειλε το πρώτο μήνυμα που ήταν ολιγόλογο και σαφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα