Σπανούλης: «Έχουμε υπερηφάνεια»

Ο Ολυμπιακός έστειλε τη σειρά με τη Ρεάλ σε έναν… τελικό με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final-4 του Μιλάνο. Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υπερηφάνεια, είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και θα πουλήσουν δύσκολα το τομάρι τους, ενώ εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός αρέσκεται να παίζει υπό πίεση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού

τόνισε μετά το ματς: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τους δυσκολέψαμε, τους βγάλαμε εκτός ρυθμού και τους αναγκάσαμε να πάνε σε ένα ατομικό παιχνίδι. Τους κόψαμε την δημιουργία και για αυτό μέτρησαν λίγες ασίστ. Ήταν κάτι που θέλαμε να το κάνουμε. Το προπονητικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία καθώς με δικά μας τρικ τους περιορίσαμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος, αλλά ευτυχώς αυτό δεν μας κόστισε. Σίγουρα έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας με αυτή τη νίκη, αλλά και πάλι είμαστε εμείς με την πλάτη στον τοίχο. η Ρεάλ δεν έχει να χάσει κάτι, αλλά πλέον της μπαίνει στο μυαλό πως μπορεί να πάει σε πέμπτο ματς. Ήμασταν και εμείς πέρσι στη θέση τους.

Είμαστε μια ομάδα με περηφάνια, είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και θα πουλήσουμε πολύ δύσκολα το τομάρι μας. Μας αρέσει να παίζουμε με πίεση, το Έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Θα δούμε και πάλι το ματς, θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Στην τελευταία φάση ήθελα να παίξω άμυνα πάνω στον Γιούλ κλείνοντας του τον δεξί διάδρομο. δεν ξέρω αν έγινε φάουλ αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα