Σπάει ταμεία η φανέλα του «Giannis»! (pics)

Μετά το πρωτοσέλιδο στο Sports Illustrated και την συμμετοχή στο All Star Game ήρθε ακόμα μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πλέον φιγουράρει στην λίστα με τους παίκτες του ΝΒΑ, των οποίων οι φανέλες έχουν πουλήσει... σαν τρελές τον τελευταίο μήνα.

Το εμπορικό

κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο στο ΝΒΑ και μέρος αυτού είναι και οι πωλήσεις των επίσημων εμφανίσεων των ομάδων. Ο "Giannis" κατάφερε για πρώτη φορά λοιπόν να μπει στην λίστα με τους 15 παίκτες των οποίων οι φανέλες σπάνε ταμεία. Συγκεκριμένα ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην 14η θέση,μπροστά από τον Καρμέλο Άντονι ενώ την κορυφή μονοπωλούν αστέρες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Στέφεν Κάρι,Λεμπρόν Τζέιμς,Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ να είναι στην πρώτη τετράδα.

Όσον αφορά βέβαια τις γενικότερες πωλήσεις, οι δύο ομάδες των τελικών του 2015 και του 2016 καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις,με τις παραδοσιακές δυνάμεις, Λέικερς και Μπουλς να έπονται.

Δείτε τις σχετικές λίστες:

Steph Curry tops list of most popular NBA jerseys. Top 15 players in jersey sales and top 10 teams in apparel sales: pic.twitter.com/ntYspFglv7

— Jeff Zillgitt (@JeffZillgitt) 24 Ιανουαρίου 2017

Ο "Greek Freak" με την λευκή εμφάνιση των Μπακς:

Με την πράσινη:

Και την μαύρη:

Keywords
Τυχαία Θέματα