Σλούκας: «Ηταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου»

Πολύτιμη προσφορά είχε ο Κώστας Σλούκας στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας,με τον Έλληνα άσο να χαρακτηρίζει το παιχνίδι κομβικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ της Φενέρ:

«Ξέραμε πως το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και το παιχνίδι ήταν κομβικό. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός

είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη πολύ μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού και θέλαμε να μπούμε δυνατά».

Για τον Ντουβερίογλου: «Επειδή τον ζω καθημερινά στις προπονήσεις, είναι πολύ ταλαντούχος. Δουλεύει καθημερινά σκληρά και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Το έδειξε και σήμερα. Εχει μπροστά του δύο θηρία. Η έλλειψη του Ούντο είναι πολύ μεγάλη, θεωρητικά δεν φάνηκε, αλλά την καλύψαμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια».

Για την απόδοση της Φενέρ: «Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο όταν έχουμε δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα».

Για τον ίδιο ανέφερε: «Νιώθω πιο άνετα. Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μάι ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Εχω τον ρόλο που μου δίνει ο προπονητής και προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Ισως ήταν και λίγο άδειοι. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού».

Για την φετινή Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Ολες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και προσπαθούμε να πάρουμε όσο πιο καλή θέση γίνεται στην κανονική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα