Σενάριο για Κατσικάρη-Μπαρτσελόνα!

Την ώρα που ο Φώτης Κατσικάρης είναι έτοιμος να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα προς το Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνο, ενδέχεται να βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την αντικατάσταση του Τσάβι Πασκουάλ, ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του δεύτερου στους «Μπλαουγκράνα».

Η αποχώρηση του Πασκουάλ, έγινε με ρίγη συγκίνησης, αλλά οι Καταλανοί οφείλουν να κοιτάξουν το μέλλον τους. Αυτό, μπορεί να έχει χρώμα «γαλανόλευκο», αφού φήμες συνδέουν τον Κατσικάρη

μαζί τους. Ο 49χρονος τεχνικός, αξιοποιώντας το σημερινό (29/6) ρεπό της Εθνικής, μετά την ήττα από τους Σέρβους, έφυγε εκτάκτως για την Ισπανία και δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα ταξίδι που θα κρίνει το θέμα του συλλόγου, στον οποίο θα εργάζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος βέβαια, δεν αποκλείεται να έχει κάνει αυτό το ταξίδι, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο του να συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη του πορεία στη Μούρθια, έχοντας κατακτήσει την περασμένη σεζόν την έβδομη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά η άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, «φούντωσε» το ενδεχόμενο ενός ραντεβού με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχει σίγουρα ξεκαθαρίσει το «τοπίο», καθώς θα χρειαστεί να επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, με το Προολυμπιακό Τουρνουά να ξεκινά στις 4 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα