Σέιγκερ: "Δεν κέρδισα την μάχη αλλά ούτε έχασα" (vid)

Δύσκολα αναμένεται να περάσει ο δημοσιογράφος του NBA, Κρεγκ Σέιγκερ, αφού όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο «HBO Real Sports», η λευχαιμία με την οποία είχε διαγνωσθεί τον Μάρτιο, όχι μόνο δεν είναι σε ύφεση, αλλά επέστρεψε κιόλας, για τρίτη φορά!

Ο 64χρονος ρεπόρτερ έγινε γνωστός για τα... δεκάδες διαφορετικά σακάκια που φόραγε μέσα στην σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει πως ποτέ δεν είχε φορέσει σακάκι για 2η φορά!

Ακόμα είναι

γνωστό το πόσο συμπαθείς είναι στον Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο προπονητής των Σπερς, όταν ο Σέιγκερ είχε επιστρέψει μετά την πρώτη διάγνωση με λευχαιμία, παρότι σιχαίνεται τις δηλώσεις στο τέλος της πρώτης και της τρίτης περιόδου, έσπευσε να καλοσορίσει τον ρεπόρτερ του ΤΝΤ, ενώ τα σχόλια για τα σακάκια του είναι... η καλύτερη του "Ποπς".

Χαρακτηριστικό του πόσο αγαπητός είναι ο Σέιγκερ στην Αμερική, είναι η υποδοχή που του επιφύλασε το κοινό στην αναμέτρηση των Μπουλς εναντίων των Θάντερ στο Σικάγο στις 8/3/2015.

Αναλυτικά:

«Έχω ήδη υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις βλαστικών κυττάρων. Πολύ σπάνια μπορεί κάποιος να φτάσει σε τρίτη. Ωστόσο, πρέπει να μαζέψω τις δυνάμεις μου και να το παλέψω. Υπήρχαν μερικές νίκες και μερικά πισωγυρίσματα. Αλλά πρέπει ακόμα να το παλέψω και έχω ακόμα αρκετή δουλειά να κάνω. Δεν κέρδισα τη μάχχη, αλλά ούτε και την έχασα», ανέφερε ο 64χρονος ρεπόρτερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα