Σε κρίση ο Ίκαρος

Σε κρίση βρίσκεται ο Ίκαρος Χαλκίδας και δεν ξέρουμε αν υπάρξουν και εξελίξεις. Η ομάδα της Καλλιθέας που μετακόμισε στην Χαλκίδα, ξεκίνησε με μια καλή εικόνα με κόσμο στην νέα της έδρα, με άνετη σχετικά νίκη με τον Απόλλωνα και πιο πριν με ήττα με παράπονα μάλιστα για την διαιτησία στο Ρέθυμνο. Στην συνέχεια όμως έκανε δύο εμφανίσεις που ήταν τραγικές.

Με την Ελευσίνα στην Χαλκίδα

έχασε με κάτω τα χέρια και αμαχητί καθώς δεν έπαιζε καν άμυνα και δεν απέιλησε ποτέ αφού δεν μπορούσε να κατεβάσει την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο και ενώ ήταν στα ματς που έπρεπε να πάρει. Και σήμερα στα Τρίκαλα δεν εμφανίστηκε ουσιαστικά ποτέ καθώς πρέπει να μπλοκαρίστηκε στα δύο στενά! Αφού ξεκίνησε με 18-2 και έχοντας φάει 8/9 σουτ σε ένα ματς που είχε σε αυτά που θέλει εκτός και με μια ομάδα που ήταν χωρίς νίκη και άρα με άγχος και χωρίς τον Κόμματο και με παίκτες υπ ατμόν! Και διασύρθηκε τρώγωντας και 100αρα και χωρίς ΚΑΜΙΑ προσπάθεια στην άμυνα. Στην επίθεση ο Γκαγκαλουδης πάλευε μόνος του αλλά δεν μπορεί να πάιζει και 35' άμυνα καθώς δεν είναι 25χρ!

Αλλά το θέμα ειναι ότι ο Γκάγκας δεν έχει καμία βοήθεια αφού και ο σκόρερ Μπεκ είναι μέτριος και ο Κυρίτσης λείπει πολύ στο κομμάτι αυτό. Γενικά πάντως και ο Βορόβνιακ δεν έχει βοηθήσει καθόλου όπως και ο Στραντ και οι έλληνες δεν έιναι πρώτα βιολιά αφού και ο Παπανικολόπουλος δείχνει να έχει πάρει την κατιούσα...

Συνεπώς ο Ίκαρος είναι σε κρίση καθώς δεν παίζει άμυνα και είναι άψυχος και τρίζει μάλλον και η καρέκλα του Καλαφατάκη αν συνεχίσει έτσι αν και το πιο πιθανό είναι να ψάξει κάποια αλλαγή ξένου καθώς έλληνες καλοί διαθέσιμοι δεν υπάρχουν. Αλλά βασικά μέλημα είναι ο Ίκαρος να θυμίσει πάλι ομάδα και ο έμπειρος Καλαφατάκης καλείται να προχωρήσει σε άμεση συσπείρωση του Ικάρου καθώς έρχονται δύο κρίσιμα παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ μέσα και με την Κηφισιά έξω που αν τα χάσει μπλέκει πολύ γερά σε περιπέτεια παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα