Σε κρίση η "βασίλισσα"-Επισφαλής ο Λάσο!

Σε κρίση διαρκείας βρίσκεται η Ρεάλ του Μπουρούση.Η "βασίλισσα" αν και φέτος έχει ακόμα καλύτερο ρόστερ από πέρσι καθώς ενισχύθηκε με τον Μασιούλις στο 3 για να βελτιώσει τις αμυντικές τις επιδόσεις και με τον Αγιόν για να δυναμώσει στο σέντερ δίπλα στον Έλληνα Μπουρούση, εν τούτοις παίζει χειρότερα από πέρσι και όχι μόνο στα λεγόμενα σκληρά ματς και έχει και αρκετές ήττες. Συνεπώς υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Η ομάδα δείχνει πιο σοφτ από ποτέ, ο Λάσο δεν μπορεί να διαχειριστεί το βάθος και έχει χαθεί ο συγχρονισμός της εκρηκτικής περιφέρειας και παίζει πλέον με το ένστικτο

περισσότερο αν και πρώτο φαβορί φέτος για την Ευρωλίγκα και σαν μην ξεχνάμε οικοδέσποινα. Μάλιστα δέχεται και πολλά σερί που δεν μας είχε συνηθίσει και από μικρότερους αντιπάλους.Όπως ένα 18-2 με την Εστουδιάντες που έχασε και το ματς και πολλά ακόμα. Στην Ευρωλίγκα φέτος έχασε και στην Μαδρίτη καθαρά μάλιστα από την Ουνίξ με 75-85 , ενώ κέρδισε με την τύχη στο τέλος στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις και με την Νίζνι και μόνο στο Σάσαρι επικράτησε εύκολα με 83-58 αλλά και εκεί άνοιξε στο τέλος η διάφορα με ένα 27-7 και με την ιταλική ομάδα χωρίς τους Αμερικανούς της. Μάλιστα η κρίση φάνηκε από τις 14/11 και συμπληρώνει μήνα όταν έχασε στην Πόλη από την Εφές με 75-73. Και κορυφώθηκε με δύο ήττες σοκ στην ισπανική λίγκα από δύο μικρομεσαίες ομάδες. Έχασε από την Εστουδιάντες από +12 και εύκολα εκτός τυπικά με 89-84 και την Κυριακή με 89-79 στο Μπιλμπάο ενώ έχανε και με 20π σταθερά (73-53)!

Ο Λάσο στηρίχθηκε και πέρσι παρά την χαμένη Ευρωλίγκα όταν ήταν γκραν φαβορί και παρά καπάκι το χαμένο πρωτάθλημα με 1-3 με την Μπαρτσελόνα και με πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα μάλιστα ενισχύθηκε αλλά είναι και χειρότερη από πέρσι και φέτος χάνει κιόλας και συνεπώς η κρίση διαρκείας δεν περνά απαρατήρητη αφού αν χαθεί και φέτος η Ευρωλίγκα θα μιλάμε για μεγαλύτερη αποτυχία. Οι πληροφορίες από την Μαδρίτη λένε ότι η θέση του Λάσο είναι επισφαλής και ακούγονται ήδη πολλά ονόματα μεταξύ των οποίων και Ελλήνων τεχνικών (Κατσικάρης, Μπαρτζώκας) αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλολογία. Όμως είναι δεδομένο ότι η διοίκηση της Ρεάλ έχει αρχίσει το ψάξιμο για να είναι έτοιμη καθώς λέγεται ότι τα ματς με την Εφές (παίζεται και η 1η θέση στο γκρουπ στην Ευρωλίγκα) και το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη στις 28/12 θα κρίνουν το μέλλον και του Λάσο στον πάγκο της "βασίλισσας".

Keywords
Τυχαία Θέματα