Σ.Διαμαντόπουλος στο basketblog.gr: «Πλέον στόχος είναι η άνοδος»

Με το που ολοκληρώθηκαν τα περσινά πρωταθλήματα στις Εθνικές κατηγορίες, και όλες οι ομάδες έψαχναν για την ενίσχυση τους, σας είχαμε επισημάνει ότι ο Αμύντας αποτελεί ίσως την μοναδική έτοιμη ομάδα, μην αλλάζοντας κανένα παίκτη από το περσινό του ρόστερ, και έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία από τον Μάιο.

Η ομοιογένεια της ομάδας του Αλέξανδρου Ζαβού φαίνεται και με...γυμνό μάτι, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά, και τους «πορτοκαλί» να έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψουν μετά από 5 χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αυτό πιστοποίησαν με το παραπάνω, μετά την χθεσινή (14/2)

τους νίκη με αντίπαλο τον Παπάγου στο κλειστό της Πυρκάλ, τον οποίο νίκησαν εύκολα με 93-56, με έναν εκ των πρωταγωνιστών του Αμύντα, Σπύρο Διαμαντόπουλο, να τονίζει μιλώντας στο basketblog.gr πως στόχος είναι η πρώτη δυάδα, αλλά και η πρώτη θέση, για την οποία η ομάδα του θα παλέψει ως το τέλος: «Έχουμε στόχο να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις φυσικά. Θα παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για την 1η θέση. Αν δεν γίνει αυτό φυσικά θέλουμε την δεύτερη, ώστε να έχουμε την ευκαιρία μας στο μπαράζ ανόδου» ενώ συμπληρώνει για την πορεία της ομάδας του, ότι αυτή πλέον έχει μπει στην τελική της ευθεία: «Για την πορεία μας ως τώρα έχω να επισημάνω ότι όσο καλή, μέτρια ή κακή ήταν η πορεία μας ως εδώ, τώρα πια έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω μας. Έτσι και αλλιώς από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος θα μπούμε στην τελική ευθεία και θα κάνουμε τον απολογισμό μας τον Μάιο».

Αναφερόμενος στην εύκολη, όπως εξελίχθηκε νίκη επί του Παπάγου, ο Διαμαντόπουλος ανέφερε: «Όλη η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά σε άμυνα κι επίθεση και τελικά ήρθε η νίκη με ευρύ σκορ. Όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι οι προπονήσεις μας ήταν πολύ σκληρές όπως είναι σχεδόν και κάθε εβδομάδα για μας. Είχαμε και την τύχη χθες (14/2) να έχουμε σε εξαιρετική μέρα και τον Αγγελόπουλο με τον Τοπάλι και μπορέσαμε να ξεκουράσουμε τον Ζούπα που είχε ένα μικρό προβληματάκι εδώ και λίγες μέρες, και πλέον δεν έχουμε περιθώριο για πανηγυρισμούς, κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι με τον δυνατό Φιλαθλητικό, στο κλειστό του Ζωγράφου».

Keywords
Τυχαία Θέματα