Ράιτ: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του δίνει ο Παναθηναϊκός στο φετινό Τop-16 της Ευρωλίγκας, όπου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Βαρκελώνης την αήττητη ως τώρα Μπαρτσελόνα (28/3, 21:45) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση του στα προημιτελικά.

O Ζακ Ράιτ στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα αλλά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν όλες τους

τις δυνάμεις για τη νίκη: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα που έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι η μοναδική αήττητη στο Top 16. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις μέρες και θα πάμε στη Βαρκελώνη με στόχο να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη», δήλω

«Όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα ματς παρά μόνο εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς», τόνισε για συνεχίσει αναφερόμενος στο τι προσπάθησε να αλλάξει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη φιλοσοφία της ομάδας:

«Ο κόουτς Αλβέρτης δίνει μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη μια ρακέτα στην άλλη και μας λέει να τρέχουμε αλλά προσέχοντας παράλληλα την άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλή άμυνα. Θέλουμε όμως να ανεβάσουμε το σκορ και η οδηγία είναι να τρέξουμε και να βγάζουμε ενέργεια σε κάθε παιχνίδι».

Αυτό το νέο στυλ βολεύει τον γοργοπόδαρο Ράιτ: «Μου ταιριάζει αυτό το στυλ που παίζει η ομάδα, ειδικά το να δίνω ώθηση. Όπως οι συμπαίκτες μου, έτσι κι εγώ, προσπαθώ να παλεύω μέσα στο γήπεδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα