Πρώτη...με το μυαλό στην Α1 στον Πανιώνιο

Ο ανανεωμένος Πανιώνιος μετά την περσινή του περιπέτεια στην Β' Εθνική, και την κερδισμένη μάχη της ανόδου, πραγματοποίησε πριν από λίγες ώρες την πρώτη του προπόνηση ενόψει της συμμετοχής του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Ανδρών, έχοντας δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, με πρωτεργάτη τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Ιώνα Βαρουξάκη, και τον προπονητή των «κυανέρυθρων» Νίκο Οικονόμου.

Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης θα μπορούσαν κάλλιστα να συνειδητοποιήσουν

ότι η Α2 φαντάζει πολύ μικρή για να κρατήσει τον όνομα και το μέγεθος του Πανιωνίου, ο οποίος σαν άλλη...ΑΕΚ, καλείται να περάσει αυτό το σκόπελο, και να πανηγυρίσει την άνοδο του στο τέλος της σεζόν στην Basket League. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, αλλά στον «Ιστορικό» είναι σίγουροι πως έχουν μια χρυσή ευκαιρία να κάνουν το άλμα από τώρα, με την ειδική επιτροπή ανόδου να τους δίνει την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν την κατηγορία μέσω wild card.

Στον Πανιώνιο πιστεύουν πως βάσει ιστορίας, μεγέθους έχουν το πλεονέκτημα να καταφέρουν να είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά, έχοντας μια πολύ ισχυρή διοίκηση η οποία δεν δίστασε να βάλει το χέρι στην τσέπη να χρηματοδοτήσει την φετινή ομάδα. Έτσι μπορεί η προετοιμασία να ξεκίνησε και να συνεχίζεται κανονικά, αλλά το ένα αυτί όλων είναι στο τι μέλλει γενέσθαι με την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα