Προτεραιότητα ο Μάρκοβιτς!

Η φετινή πορεία του ΚΑΟΔ μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με την 6η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Οι διοικούντες, παρά την πίκρα τους για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αναμένεται να προσπαθήσουν, ώστε η ομάδα της Δράμας να είναι ανταγωνιστική και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για να γίνει αυτό θεωρούν αναγκαία την παραμονή του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Δράμας επιθυμούν την παραμονή του Βόσνιου τεχνικού

και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι πρώτες κινήσεις ώστε να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων προς το πρόσωπο του έμπειρου προπονητή στα μέσα της φετινής σεζόν, κάνει το έργο των Δραμινών πιο δύσκολο, αλλά τη δεδομένη χρονική περίοδο το κλίμα είναι θετικό. Ο Μάρκοβιτς δείχνει θετικός από την πλευρά του να συνεχίσει να είναι κάτοικος Δράμας και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο ΚΑΟΔ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τους Τζέι Κόβαν Μπράουν (δεν αποκλείεται να βρει συμβόλαιο σε καλή ομάδα του εξωτερικού), Λάζεριτς Τζόουνς και Τζούλιαν Βον, με τον τελευταίο μάλιστα να αποχαιρετά τους φιλάθλους του ΚΑΟΔ. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για οριστικές εξελίξεις, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του ΚΑΟΔ ως προς την παραμονή των συγκεκριμένων τριών παικτών. Ο Έντιν Μπάβτσιτς φαίνεται να έχει… ριζώσει στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να παραμείνει, ενώ για τους Νίκολα Μάρκοβιτς και Ντάντε Στίγκερς υπάρχουν κάποιες πιθανότητες παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα