Πρωταθλητής και στη ζωή...ο Μάικ Μπατίστ!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρωλίγκας, ο Μάικ Μπατίστ συνεργάζεται με μοναδικό τρόπο για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να βοηθηθεί το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και φιλανθρωπικής δράσης σε ολόκληρη την Ευρώπη για την ανακούφιση των ασθενέστερων όπως αναφέρει το επίσημο site της Ευρωλίγκας, στο κορυφαίο σημερινό του θέμα.

Ο Μάικ Μπατίστ, τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους», και τέταρτος σκόρερ της διοργάνωσης στον αιώνια που διανύουμε, ορίστηκε από τον

Παναθηναϊκό ως ο πρέσβης της ομάδας στην One Team, του οποίου βασικός σκοπός είναι να βοηθάει τους σκοπούς του «Κιβωτού του κόσμου» οργάνωσης που φροντίζει τα παιδιά σε συνθήκες παραμέλησης, τα οποία ανήκουν σε οικογένειες οι οποίες έχουν βιώσει την εγκατάλειψη, τον ρατσισμό και τον αποκλεισμό στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας.

Ο καινούργιος του ρόλος στην One Team συμπίπτει με την αυτοβιογραφία του «Μάικ Μπατίστ, η ιστορία ενός πρωταθλητή», ο οποίος ξεκίνησε μέσα από δύσκολους δρόμους της Καλιφόρνια για να γίνει θρύλος για την Ευρωλίγκα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Έτσι ο Μάικ Μπατίστ επέλεξε να δωρίσει € 1 για κάθε πώληση του βιβλίου του κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών για την One Team και τους σκοπούς της.

«Ένας από τους στόχους μου όταν δημοσίευσα την αυτοβιογραφία μου ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό κάνει το βιβλίο να συνδέεται με έναν φυσικό τρόπο με το πρόζεκτ της One Team στον Παναθηναϊκού, στο οποίο προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους τα εργαλεία για να ξεπερνούν τις δυσκολίες», ήταν τα λόγια του Μάικ Μπατίστ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν σταρ, όπως ο Μάικ Μπατίστ στους πρεσβευτές του One Team. Η απόφασή του να δωρίζει ένα ευρώ από κάθε αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του που πωλείται, λέει πολλά για την αφοσίωσή του σε αυτόν τον σκοπό», τόνισε από την πλευρά της η Ισαμπέλ Γκουλτρέσα, διευθύντρια της One Team.

Ο δικός μας, Κώστας Σωτηρίου, ήταν αυτός που έδωσε σάρκα και οστά στην αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ, καθώς οι δυο τους σε συνεργασία την συνέγραψαν, συμμετέχει και αυτός δωρίζοντας ένα μέρος των εσόδων τους στην Οne Team: «Είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο θρυλικός και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ για να γράψω την αυτοβιογραφία του. Αυτό το ταξίδι, το οποίο αποτελείται από αμέτρητες ώρες αφηγήσεων σχετικών με την ζωή και την καριέρα του, ήταν εκπληκτικό και θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Επίσης, είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο πρόγραμμα One Team της Ευρωλίγκας δωρίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε βιβλίο που πωλείται».

Τέλος, για τους εκδότες, Θανάση Ασπρούλια και Βασίλη Παπαθεοδώρου, η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Μπατίστ αποτέλεσε ένα όνειρο που εκπληρώθηκε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Ευρωλίγκα και να δουλέψουμε ως ομάδα, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα προσφοράς, στο οποίο συμμετέχει και Μάικ, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να υπηρετήσουμε τη λέξη ομάδα».

Για να αγοράσετε το βιβλίο μέσω itunes πατήστε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα