Πορτοκαλί "σφηνάκια"....!

Ματιασμένος πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός... Άμα χάσει και τρίτο 3αρι μάλλον όποιος παίζει στην θέση αυτή και έχει πρόταση θα ...στρίβει για να γλιτώσει το κακό!

Και τελικά Ιβάνοβιτς ή Σφαιρόπουλος; Γιατί αν λέμε ότι η μάχη είναι των προπονητών ξαφνικά ο Παναθηναϊκός δείχνει όπως είχε προπονητική υπεροπλία στο πάγκο με τον Ζοτς, ανάλογα να κινείται

και τώρα...

Έτσι είναι όταν βρίσκεις λαβράκια με ψίχουλα.. Και ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες. Ο Γκαλογουέι ετοιμάζει βαλίτσες για Κορέα με ένα 120ρικο όταν ήρθε ούτε με 40... Πάλι του ανέβασε το κασέ ο Κουκουράβας ειδικός στα λαβράκια...

Καλή κίνηση με Κουστένη στην Ελευσίνα. Δουλευταράς και εξελίξιμος ο νέος της τεχνικός.

Τελικά έχουμε μπερδευτεί. Ο Ντάνστον ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικός πέρσι της Ευρωλίγκα και διαβάζω ότι δεν παίζει άμυνα (και πράγματι σε μερικά ματς κοιτάει απλά). Αλλά όχι ότι δεν είναι καλός αμυντικός. Άλλο δεν παίζει, άλλο δεν είναι...

Ο "τίγρης" Αλεξανδρής σιγά μην δεν άλλαζε προς το καλύτερο τον Πανιώνιο με το καλημέρα έστω με μια προπόνηση., Μα γι αυτό είναι "τίγρης"!

Με τον Μάντζαρη τι γίνεται στον Ολυμπιακό; Μετά τον τραυματισμό του δεν μπορεί να παίξει ούτε άμυνα και ας πέρασε ένας χρόνος σχεδόν από την επιστροφή του.

Οι Αγγελόπουλοι δηλαδή αφού είχαν σε εκτίμηση τον Σφαιρόπουλο γιατί τον είχαν λύση ανάγκης όπως προκύπτει από το γεγονός ότι τον πήραν μετά από σχεδόν μήνα...;

Μάικ Τζόουνς στον Κολοσσό και Σάφτενααρ στον ΑΓΟΡ από τα λαβράκια της Α 1 που βρήκαν οι ομάδες αυτές.

Δηλαδή ο Ολυμπιακός την ξόρκισε πλέον την ...κατάρα του ΟΑΚΑ; Μετρά που είχε αντίπαλο με μη πράσινα ;;

Πάλι καλά που δεν έσκασε κανένα διπλό στην Πυλαία για να βγουν οι ...Ελληνάρες και να λένε το έδωσε ο πατέρας στο γιο. Που θα μας πουν δηλαδή οι ...μάντεις αν στον δεύτερο γύρο πχ χάσει ο ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα που κάθε άλλο παρά απαγορεύεται!

Σιγά μην δεν είχε καυγάδες ο Αγγέλου.... Μανούλα είναι σε αυτά όπως λέμε... Και έτσι αρπάχτηκε με τον Σαρίτσα στο ματς της Εφές με την Καρσίγιακα.

Δεν καταλαβαίνω προς τι η πολύ κουβέντα για τον ΚΑΟΔ. Δεν ήταν λογικό να χάσει από ΠΑΟΚ και Άρη έστω στην Δράμα; Ίδιους Αμερικανούς με πέρσι έχει δηλαδή για να ξέρουμε; Μάχη για να σωθεί θα δώσει βασικά.

Ο πιο ωραίος όλων είναι πάντως ο Σίμονς.... Πληρώνεται κανονικά, δεν κουράζεται ποτέ και άπλα διατηρεί την φορμούλα του με καμιά προπονησούλα στον Ολυμπιακό... Κατόρθωμα!

Ένταση βλέπω ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟ και τον ΕΣΑΚΕ και στην μέση τον ΟΠΑΠ... Αλλάζουν τα κόζια γενικώς ..

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι τρεις από τους πέντε κορυφαίους πασέρ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα είναι Έλληνες...Σαφώς..!

Χαμός έγινε σε ματς μικρότερης κατηγορίας και λίγο έλειψε να έχουμε μεγάλα ντράβαλα και από παίκτη μάλιστα που τρομοκράτησε με μια του κίνηση όλο το γήπεδο!

Ο καλύτερος της ..Ευρώπης είναι ο Κερεχέτα της Λαμποράλ. Πάλι θα οικονομήσει... Ένας πλέι μέικερ κανονικός πλέι μέικερ υπάρχει στην Ευρώπη και λέγεται Ερτέλ , ανακάλυψη του ιδιόρρυθμου προέδρου... Και Φενέρ και Εφές δίνουν γη και ύδωρ για να τον πάρουν και να ...σωθούν. Πάνω από 1,5 μύριο βλέπει να παίρνει ο πρεζιντέντε.

Οι Λέικερς ξεκίνησαν με 0-4 και έχουν λέει απορίες και γκρίνια..... Προς τι όμως; Αν περιμένουν τον Κόμπι στα 35, 36 πόσο είναι που δεν δίνει μπάλα από το αριστερό στο δεξιό και τον πληρώνουν το ...μισό σάλαρι καπ, πως να δουν προκοπή; Για χρυσό βατόμουρο πάει ο εκεί μάνατζερ εκτός αν θέλει να μείνει στην ιστορία με τους Λέικερς στο πάτο της βαθμολογίας...

Τρομερό και αυτό στο ΝΒΑ όμως. Λέικερς , Σέλτικς και Σίξερς, οι πιο ιστορικές ομάδες, είναι στο λούκινγκ και για τα πλέι οφ ακόμα.... Σαν να λέμε ότι Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ πχ παίζουν για το 9-12!!!

Ο Μαρκ Γκασόλ πάει για συμβόλαιο 20ρικο στο ΝΒΑ και θυμάμαι που στην Μπαρτσελόνα όταν έπαιζε κάποιοι επαΐοντες τον έβγαζαν άμπαλο...

Στην Οκλαχόμα βουντού τους έκαναν; Σαν να λέμε ότι Γκάλης-Γιαννάκης στον παλιό Άρη δύο μήνες εκτός! Πάρτους εκτός και Ντουράντ που είχε ξεχάσει πότε έλειψε(!) και Ουέστμπρουκ που έχει ξεχάσει να είναι υγιής!

Keywords
Τυχαία Θέματα