Περάσοβιτς: «Να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο(20/10) την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας, με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να σταματήσουν το επιθετικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» αν θέλουν να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Εφές στην επίσημη ιστοσελίδα της

Ευρωλίγκας:

«Όταν παίζει κατά του Ολυμπιακού εκτός έδρας, πρέπει να ξέρεις πως θα έχεις ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καλή ατμόσφαιρα. Διαθέτουν μία σπουδαία ομάδα, ένα σπουδαίο προπονητή και το ίδιο είναι οι φίλαθλοι του. Δείχνουν ακόμα ισχυρότεροι στην έδρα τους. Έχουν ένα ρόστερ με βάθος και μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τους 12 παίκτες τους. Όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα θα είναι σκληρά και δύσκολα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού αν θέλουμε να νικήσουμε».

Από τη μεριά του ο Φουρκάν Κορκμάζ πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, θέλοντας να ξεκινήσει ένα σερί νικών από την Αθήνα.

«Την πρώτη εβδομάδα χάσαμε αν και παίξαμε πολύ καλά. Για να ισοψηφήσουμε αυτήν την ήττα πρέπει να κερδίσουμε στο ΣΕΦ. Ως γνωστό παίζεις 30 παιχνίδια στην εφετινή Ευρωλίγκα. Για να φτάσουμε στο στόχο των πλέι οφς πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και θα να περιορίσουμε τα λάθη στο μίνιμουμ. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σερί νικών ξεκινώντας από την Αθήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα