Περάσοβιτς: "Φοβάμαι πολύ το ματς με τον Ολυμπιακό"

Η Λαμποράλ Κούτσα ξεκίνησε το 2016 με μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον προπονητή της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, να τονίζει πως σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague, την οποία επισήμανε πως φοβάται πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος για την ατμόσφαιρα

που επικρατούσε και αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους. Επαιζαν οι δύο καλύτερες επιθετικές ομάδες στη λίγκα. Δεν υποστηρίζω πως δεν παίξαμε άμυνα, αλλά είναι εύκολο για μία ομάδα τέτοιας ποιότητας να σκοράρει", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Βάσκων αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν γίνεται να χαρίζουμε λεπτά. Οι ήττες δεν σημαίνουν τίποτα, αν δεν βελτιωνόμαστε».

Τέλος, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέφερε ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν μου αρέσουν οι επικεφαλίδες. Ηθελα να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και το φοβάμαι πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα