Πεδουλάκης...και η επόμενη «πράσινη» ημέρα...

Στην επόμενη του ημέρα μπαίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βάζοντας στο ζύγι το πρόσημο της φετινής σεζόν, σίγουρα θα βγάλει αρνητικό ισοζύγιο, μετρώντας τα δυο τελευταία χρόνια μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί το μίνιμουμ ζητούμενο για μια ομάδα με την εμβέλεια του «τριφυλλιού».

Η επόμενη ημέρα βρίσκει όπως είναι γνωστό τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, και με τον Αργύρη Πεδουλάκη να

καλείται σε συζητήσεις, με τον ενδεχόμενο της παραμονής του να είναι ανοικτό, με όλα να ξεκαθαρίζουν στις επικείμενες συζητήσεις, χωρίς τίποτα να είναι βέβαια.

Στους «πράσινους» αναμένεται να βρίσκονται τη νέα περίοδο οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Φελντέιν, Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης και Αντώνης Κόνιαρης, με τον Παπαγιάννη να ταξιδεύει τις επόμενες ημέρες στις Η.Π.Α ώστε να κάνει τις επαφές του για τα ντράφτ. Οι πιθανότητες να βρεθεί στον πρώτο γύρο είναι λίγες, και έτσι αναμένεται να πάρει ακόμα ένα χρόνο εμπειρίας στην Ευρώπη.

Τα συμβόλαια των Αντώνη Φώτση και Βλάντο Γιάνκοβιτς έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και οι δυο θα κληθούν για συζητήσεις, με τον πρώτο να συνεχίζει όπως δείχνουν τα δεδομένα για ένα ακόμα χρόνο, ενώ και με τον δεύτερο υπάρχει καλή διάθεση.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Μαρκίζ Χέινς, Βίνς Χάντερ, ενώ και οι συζητήσεις με τον Έλιοτ Ουίλιαμς έχουν σταματήσει, με την πτωτική του πορεία να αποθαρρύνει την ανανέωση της συνεργασίας. Αναφορικά με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, η συμφωνία είναι για δυο χρόνια, αλλά η οψιόν που υπάρχει μπορεί να οδηγήσει στο θεμιτό διαζύγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα