«Πατρινός» ο Κρόμα(vid)

Με τα χρώματα του Προμηθέα Πατρών θα αγωνίζεται φέτος ο Λασάνα Κρόμα, όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr με ρεπορτάζ του(Από την Καβάλα στην Πάτρα ο Κρόμα), με την ομάδας της Αχαΐας να γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας τους με επίσημη ανακοίνωση.

Ο 25χρονος φόργουορντ που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Καβάλα,

θα κληθεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον Προμηθέα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ράσαντ Άντερσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Lasan Kromah και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ βρίσκεται στην Πάτρα από την Πέμπτη και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Προμηθέα στο παιχνίδι του Σαββάτου («Τόφαλος», 5μ.μ.) με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 8ηαγωνιστική της Basket League.

Ο Κρόμα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.98μ. και η μεγαλύτερη επιτυχία στη μέχρι τώρα καριέρα του αποτελεί η κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (NCAA) το 2014 με την φανέλα του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.

Ο Αμερικανός παίκτης αγωνίστηκε την σεζόν 2014-2015 στην Ουγγαρία με την φανέλα της Alba Fehérvár, ενώ πέρασε και από την Τουρκική Konyaspor. Πέρσι πήρε μια πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έπαιξε από τον Ιανουάριο και έπειτα στην Καβάλα (σε 14 παιχνίδια στην Α1 είχε μέσο όρο 14,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, όντας, παράλληλα, 2ος στα κλεψίματα με 1,8 ανά αγώνα), ενώ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στους Westchester Knicks (NBA Development League).

Keywords
Τυχαία Θέματα