Πασκουάλ: "Τελικός στο Κάουνας"

Αναχώρησε το πρωί από το "Ελ. Βενιζέλος" η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον "τελικό" με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την Πέμπτη (20.00) για την Ευρωλίγκα. Με τον Τζέιμς Γκιστ να επιστρέφει στην 12άδα του τριφυλλιού, μετά από τις 16 Νοεμβρίου και τον Τσάβι Πασκουάλ να δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

"Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι μετά το τελευταίο ματς με την Νταρουσάφακα θα είναι άλλος ένας τελικός,

καθοριστικός τελικός. Ίσως να είναι και ο αγώνας-κλειδί της χρονιάς, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτόν", τόνισε ο Ισπανός κόουτς των "πράσινων". Σε ότι αφορά την απόφαση της ΚΑΕ να χωρίσει τους δρόμους του με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, πρόσθεσε: "Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε όσο βρέθηκε μαζί μας. Οπως και εγώ έχω την υποχρέωση να προετοιμάζω την ομάδα, έτσι και ο κάθε παίκτης έχει την υποχρέωση να είναι έτοιμος. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο μας. Πρέπει να νικήσουμε. Αυτό είναι το κύριο για εμάς".

Ενας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Τζέιμς Σίνγκλετον, είπε: "Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, δεν είμαστε σπουδαία ομάδα εκτός έδρας, αλλά ευχόμαστε να το αλλάξουμε αυτό. Εχουμε πολλά κενά διαστήματα και οι αντίπαλες ομάδες επιστρέφουν στους αγώνες και παίρνουν τον έλεγχο. Αν το διορθώσουμε αυτό, θα είμαστε καλά. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε επιθετικοί και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα