Πασκουάλ: «Έτοιμοι να κερδίσουμε»

Για το Μιλάνο ταξίδεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού το μεσημερι της Τρίτης (20/12). Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (21/12, 21:00) την Αρμάνι Μιλάνο, στον απόηχο της μετακίνησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην ελληνική ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της ομάδας δήλωσε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι να κερδίσουν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Καταλανός:

«Πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Αλλά και στο Μιλάνο θα πιστεύουν

το ίδιο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μετά από τις ήττες του το Μιλάνο θα παίξει δυνατά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Μετά τα Τρίκαλα είχαμε μία μικρή προπόνηση θα προπονηθούμε και σήμερα και θα είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον είπε: «Έχουμε στόχο τη νίκη, ποτέ δεν σκεφτόμαστε την ήττα, είχαμε μία καλή νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά θα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια για τα οποία θέλουμε να παλέψουμε και ανυπομονούμε. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και εμείς, στην άμυνα και στην επίθεση, να δείξουμε ποιοι είμαστε και πώς παίζουμε. Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση», ενώ σε ερώτηση για τον Τζεντίλε ανέφερε: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, είναι ένας καλός παίκτης της Ευρωλίγκας, δεν θα τον έχουμε δυστυχώς για αυτά τα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα