Παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές Κάβς (vids)

Αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό τους, στο κατάμεστο «Quicken Loans Arena» πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές Καβαλίερς, οι οποίοι εκτός από την αποθέωση επικράτησαν με άνεση των Μάτζικ με 117-102, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Λοβ να αγωνίζονται μόλις για 13 λεπτά, και τον Κάιρι Έρβινγκ να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδια της preseason δεν αντέχουν σε ιδιαίτερη κριτική, με τους προπονητές να τα βλέπουν ως παιχνίδια προπόνησης, με μοναδική διαφορά την παρουσία του κόσμου. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 68-42, μην έχοντας κανένα πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη, και έχοντας

ως κορυφαίο τον Τζόρνταν Μακρέϊ (20 π., 8/13 σουτ, 7 ριμπ., 5 ασίστ). Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Και Φέλντερ, με το ρούκι ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο54 των φετινών ντραφτ να πετυχαίνει 14 πόντους (7/11 σουτ). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκόραρε 7 πόντους (3/4 σουτ, 6 ασίστ) ενώ ο Κέβιν Λοβ είχε 8 πόντους (2/5 σουτ, 4 ριμπ.).

Για τους Μάτζικ, στην μετά Ολαντίπο εποχή, και με τον Σερζ Ιμπάκα να μην αγωνίζεται, κορυφαίος ήταν ο Τζεφ Γκριν με 19 πόντους (3/5 τριπ.), ενώ ακολούθησε ο Μάριο Χεζόνια με 17 πόντους (3/6 τριπ.).

.@cavs rookie Kay Felder doin' work!#NBApreseason https://t.co/MsQwsIMGQE

NBA TV (@NBATV) October 5, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα