Παραμένει στην Μακάμπι ο Μίλερ (pic)

Ο Κουίνσι Μίλερ μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά που πραγματοποίησε με τον Ερυθρό Αστέρα, πήρε μεταγραφή πριν λίγους μήνες για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το μέλλον ήταν αβέβαιο.

Ο λόγος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε στο γόνατο, καθώς βρισκόταν στις ΗΠΑ. Αυτό εξόργισε την Μακάμπι η οποία ήταν έτοιμη να κάνει διακοπή συμβολαίου στον Αμερικάνο φόργουορντ, κατί που τελικά δεν έγινε.

Παρά το γεγονός πως ο Κουίνσι Μίλερ θα μείνει εκτός δράσης 6-9

μήνες «η ομάδα του λαού» όχι μόνο τον διατήρησε στο ρόστερ της, αλλά ανανέωσε ήδη υπάρχον διετές συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο, με όρο αποδέσμευσης για το ΝΒΑ και για τις τρεις σεζόν.

Ο Κουίνσι Μίλλερ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την αποθεραπεία μου με την ομάδα. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα επιστρέψω αλλά ήδη αισθάνομαι καλύτερα και περπατάω χωρίς πατερίτσες. Ελπίζω να επιστρέψω κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά δεν θα βιαστώ»

Ενώ ο Νίκολα Βούισιτς ως ως αθλητικός διευθυντής της Μακάμπι συμπλήρωσε: «Βλέπουμε τον Κουίνσι ως μέλος της ομάδας μας και μελλοντικά. Εκτιμήσαμε το γεγονός πως θέλει να επιστρέψει και να παίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή ώστε να τον έχουμε κοντά μας υγιή και τα επόμενα χρόνια».

For all the details regarding @qmillertime's rehab process and contract extention-->https://t.co/i7u4wx4iz2 pic.twitter.com/f7rhUUgVNv

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) 10 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα