Παππάς: "Είμαστε το φαβορί"

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην αυριανή (18/2) αναμέτρηση με τον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον 24ο τελικό Κυπέλλου που συμμετέχει και θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του 19ου τροπαίου του στο θεσμό. Ο Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην αυριανή

αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ο Άρης θα έχει πλεονέκτημα λόγω του ότι ο αγώνας λαμβάνει χώρα στο Αλεξάνδρειο, αλλά και πάλι οι "Πράσινοι" παραμένουν φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ρ/Σ ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Είναι μια ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος. Είναι τελικός, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να το πάρουμε. Είναι ένας τελικός και πάντα είσαι σε εγρήγορση σε τέτοια παιχνίδια. Ο Άρης ξέρει καλά το γήπεδο, θα μπει στο παιχνίδι πιο γρήγορα, εμείς όμως είμαστε μια ποιοτικότερη ομάδα, πιο καλά δουλεμένη. Είμαστε το φαβορί, κακά τα ψέματα».

«Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει ταλαντούχους παίκτες στην περιφέρεια. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Εμείς έχουμε καλό υλικό. Αν ελέγξουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει τότε θα το πάρουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα