Παπαντωνίου: «Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου» (pic)

Δεν θέλησε να «κρυφτεί» ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος με τις δυο βολές που έχασε στην παράταση στο χθεσινό (13/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και το σκορ στο 87-85 για την ΑΕΚ, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μοιραίος.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο isntagram θέλησε να ζητήσει την δική του συγνώμη στον κόσμο της Ένωσης αναφέροντας ότι αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του.

Αναλυτικά ανέφερε:«Δύσκολη η χθεσινή μέρα για μένα και

για την ομάδα. Δυστυχώς δυο άστοχες βολές μου μας στέρησαν κάτι που περιμέναμε όλοι καιρό. Κρίμα για την προσπάθεια μας και για τον κόσμο μας που ήταν εκεί. Γνωρίζω καλά πόσο πικραθήκατε και εννοείται αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου. Έτσι είναι το μπάσκετ όμως. Πάνω από όλα όμως είναι η υγειά μας. Καλή σαρακοστή σε όλους. Συνεχίζουμε!»

Δυσκολη η χθεσινη μερα για μενα και για την ομαδα. Δυστυχως δυο αστοχες βολες μου μας στερησαν κατι που περιμεναμε ολοι καιρο. Κριμα για την προσπαθεια μας και για τον κοσμο μας που ηταν εκει. Γνωριζω καλα ποσο πικραθηκατε και εννοειται αναλαμβανω το μεριδιο της ευθηνης μου. Ετςι ειναι το μπαςκετ ομως. Πανω απο ολα ομως ειναι η υγεια μας. Καλη σαρακοστη σε ολους. Συνεχιζουμε ! #ΑΕΚ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nodas Papadoniou (@nodas_papadoniou) στις Μάρ 14, 2016, 10:18πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα