ΠΑΟΚ - Πανελευσινιακός 84-78

Μια ακόμη νίκη για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανελευσινιακό, στην πρώτη αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα, με τελικό σκορ 84-78 και ενώ ο Πανελευσινιακός, το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Έτσι, ο ΠΑΟΚ φτάνει τις οχτώ νίκες σε 10 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα της Ελευσίνας, παραμένει πάρα πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό

πίνακα με 12 βαθμούς.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, επέλεξε τους Χάτσερ, ΜακΓκραθ, Τσαϊρέλη, Μαργαρίτη και Παπαδόπουλο ως αρχική του ενδεκάδα, ενώ αντίστοιχα, ο Γιώργος Σκαραφίγκας τους Νίκου,Παπανικολάου Μαγκουνή, Λιακόπουλο και Δεληγιάννη.

Στο πρώτο, ειδικά, δεκάλεπτο η κατάσταση στο παρκέ ήταν απόλυτα ισορροπημένη. Ο Πανελευσινιακός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, δεν άφησε τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να ανοίξει τη διαφορά στο σκορ από νωρίς. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που "βγήκαν μπροστά" με 20-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος του Βορρά, ήταν καλύτερος και άνοιξε τη διαφορά στους έξι πόντους. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα ημιχρόνου να είναι 43-37.

Το ίδιο "έργο" συνεχίστηκε και στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του αγώνα. Υπήρχε "ισότητα" στην αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, με τη μόνη διαφορά την εξαιρετική ευστοχία των παικτών του Πανελευσιανιακού στα τρίποντα. Μέχρι και τα πέντε λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευστοχήσει στα 15 από τα 24 τρίποντα που είχαν επιχειρήσει (63%).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από την άλλη, που είχαν μόνο επτά εύστοχα τρίποντα έναντι των 17 που είχαν επιχειρήσει (41%), προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τον τρόπο παιχνιδιού του Πανελευσινιακού, που στηριζόταν κυρίως στα μακρινά σουτ. Τελικά, όμως, παρά την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν οι σουτέρ των φιλοξενούμενων, οι "Θεσσαλονικείς" ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη και τους δύο βαθμούς.

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα