Οικονόμου: "Ίσως να ήμασταν εμείς στη θέση του Πανιωνίου"

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, μίλησε στο basketblog.gr, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες του και στους οπαδούς, όσο και στους "κυανέρυθρους" για την άνοδο στην Α2, τόνισε ότι η ομάδα συνεχίζει, αν και θα μπορούσαν να είναι εκείνοι στην πρώτη θέση και περιμένουν τα μπαράζ, ενώ καταδικάζει κι οποιαδήποτε επεισόδια συμβαίνουν σε αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την ομάδα του Ιωνικού:

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη

για μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα, η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Είχαμε αρκετές ατυχίες με τον τραυματισμό του Γεωργοπαπαδάκου στον πρώτο γύρο, και με του Ρεκουμιώτη. Ίσως να ήμασταν κι εμείς στη θέση αυτή, να πανηγυρίζαμε την πρωτιά. Τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και γι’ αυτούς και για τον κόσμο του Ιωνικού. Ήρθε και αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Τους δώσαμε χαρά με τη νίκη μας, αλλά ήταν μόνο από εμάς, γιατί περιμέναμε και κάποια άλλα αποτελέσματα. Από κει και πέρα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια με τα μπαράζ. Αν θα παίξουμε και πότε. Λογικά, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Να σκεφτείτε ότι αυτή η ομάδα είχε τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που προανέφερα. Εγώ χαίρομαι να βλέπω 20χρονα παιδιά να δίνουν την ψυχή τους, και με τη βοήθεια των έμπειρων, ο Γκιουζέλης, ο Γιαννίκος, παιδιά τα οποία "τράβηξαν" όλο το κουπί. Αυτό μόνο κέρδος είναι. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την άνοδο. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε κάνει μια προσπάθεια, θα δούμε πως θα τελειώσει η χρονιά".

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν:

"Ήμασταν μέσα στα αποδυτήρια. Τα συναισθήματα άλλαξαν. Πιστεύαμε ότι μ’ αυτή τη νίκη θα είχαμε πάρει την τρίτη θέση. Δεν είδα τι έγινε έξω. Πραγματικά σας το λέω. Αλλά μην ξεχνάμε και τι έγινε στην αρχή, πριν την έναρξη του αγώνα. Οποιοδήποτε επεισόδιο και να συνέβη είναι άσχημο".

Κάτια Πετροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα