Οι… βολές του Ναβάρο

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στην Ισπανία την Παρασκευή (29/11, 22:00), την αήττητη μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να έχει την ευκαιρία να ανέβει μία θέση στον πίνακα με τις εύστοχες βολές στη διοργάνωση. Στη σχετική λίστα, ο «Λα Μπόμπα» βρίσκεται στη 3η θέση με 670 εύστοχες βολές, έχοντας 3 λιγότερες από τον πρώην συμπαίκτη του στην «Μπάρτσα», Γιάκα Λάκοβιτς.

Ο Σλοβένος με 673 εύστοχες βολές βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής λίστας, ενώ στην κορυφή φιγουράρει ο Μάρκους Μπράουν με 690. Σε ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό ανάμεσα

στην Μπαρτσελόνα και τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ οι μεγάλες προσωπικότητες όπως είναι ο Ναβάρο αναμένεται να βγουν μπροστά και να πάρουν προσπάθειες και… φάουλ. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός γκαρντ να έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Λάκοβιτς στη σχετική λίστα και να ανέβει στη 2η θέση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Ναβάρο βρίσκεται επίσης πίσω από τον Σλοβένο και τον Μπράουν και στις προσπάθειες από τη γραμμή των βολών με 785 στην καριέρα του, 20 λιγότερες από τους δύο προαναφερθέντες. Το μεγάλο «όπλο» του «Λα Μπόμπα» πάντως είναι το τρίποντο με τον Ισπανό να ευστοχεί σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα τελευταία 15 από τα 16 παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα