Οι κορυφαίοι της αγωνιστικής

Ο Φιλαθλητικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει, το Λαύριο να... διαψεύδει όσους το θεωρούσαν... μέτριο και ο Ερμής Λαγκαδά να έχει κάνει τεράστιες νίκες για την σωτηρία του. Στηριζόμενοι σε αυτά τα δεδομένα, καταλήξαμε στην κορυφαία πεντάδα της 2ης αγωνιστικής:
 
1. Νίκος Γκίκας: Έκανε πάλι πράγματα και... θαύματα στην σπουδαία νίκη του Φιλαθλητικού επί των Τρικάλων. Με 19 πόντους (1/1/ β., 3/5 διπ., 4/7 τριπ., 5 ασ. και 1 κλέψ., μπαίνει δικαίως στην πεντάδα των κορυφαίων για δεύτερη συνεχόμενη φορά...
 
2. Βαγγέλης Καράμπουλας: Η... παρέλαση της Κηφισιάς συνεχίζεται με σημαιοφόρο

τον 31χρονο φόργουορντ. 32 πόντοι με 15/17 δίποντα και ένα άνετο "διπλό" επί του ΟΦΗ είναι αρκετά για τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με 53 πόντους.
 
3. Σωκράτης Γκιζόγιαννης: Η παρουσία του στον Αρκαδικό αποτελεί αναμφίβολα εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με 21 πόντους (10/10 βολές, 4/6 διπ.), 4 ριμπ. και 5 ασ., οδήγησε τον Αρκαδικό στην παρθενική του φετινή νίκη επί του Κόροιβου.
 
4. Γιώργος Αναγνωστόπουλος: Έχει πάρει από το... χεράκι τον νεανικό Ερμή Λαγκαδά και τον οδήγησε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα (επί της Ν. Βόλου). Ο πρώτος ριμπάουντερ της Α2 μάζεψε το Σάββατο 13 "σκουπίδια" σημείωσε 20 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ, έχοντας πλέον αποκτήσει τον ρόλο του ηγέτη στους "πράσινους".  
 
5. Το Ηράκλειο πήρε το πρώτο του "ροζ φύλλο" στο πρωτάθλημα και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς. 28 πόντοι (με 11/14 δίπ.), 10 ριμπάουντ και 1 κλ., δικαιολογούν πλήρως την είσοδο του Σέρβου σέντερ στην κορυφαία πεντάδα, ο οποίος και έκανε τη διαφορά για τους Κρητικούς.

Ο προπονητής της αγωνιστικής

Tάκης Ζήβας: Στην πρεμιέρα έχασε στο... νήμα από τον Χρήστο Σερέλη, αλλά το Σάββατο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Η νίκη επί των ισχυρών Τρικάλων δείχνει μέρος της μεγάλης δυναμικής της ομάδας του Ζωγράφου και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται. Αλήθεια, τα "μωρά" του Φιλαθλητικού μέχρι που μπορούν να φτάσουν φέτος;

Keywords
Τυχαία Θέματα