Οι κορυφαίοι της 22ης αγωνιστικής

Με τη δύσκολη νίκη του Φιλαθλητικού στο Βόλο, έπεσε χθες με καθυστέρηση η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Α2. Ξεχώρισαν επίσης η νίκη - χρυσάφι του ΟΦΗ στο ντέρμπι με το Ηράκλειο, οι επικρατήσεις της Κηφισιάς και του Κοροίβου, αλλά και η εκτός έδρας επιτυχία της Αγίας Παρασκευής που έβαλε σε... περιπέτειες τον Αρκαδικό.

1. Σάββας Νικητάκης: Ο... αιώνιος έφηβος, πήρε από το... χεράκι την ΑΕΝΚ

και την οδήγησε σε μια δύσκολη αλλά πολύτιμη επιτυχία επί των Ικάρων, χάρη στην οποία διατηρήθηκε στη πρώτη θέση. 24 πόντοι (5/7 β., 8/14 διπ., 1/3 τριπ.), 2 ασ. και 1 κλ, συνέθεσαν την πολύτιμη προσφορά του έμπειρου γκαρντ.

2. Βαγγέλης Τσιάκας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον 31χρονο γκαρντ της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στο "διπλό" στη Τρίπολη και ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 24 π., (1/2 β., 7/10 διπ., 3/3 τριπ.), 4 ριμπ., 1 ασ.

3. Γιάννης Αντετοκούμπο: Είναι το πρόσωπο των ημερών, λόγω και της παρουσίας των ανθρώπων των Μπόστον Σέλτικ στην Ελλάδα, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο νεαρός άσσος του Φιλαθλητικού τους... αποζημίωσε για το ταξίδι τους, καθώς ήταν εξαιρετικός και στο ματς του Βόλου όπου πέτυχε 19 π. (5/5 διπ., 3/9 τριπ.,), πήρε 9 ριμπ., είχε 2 κοψίματα και έκανε τα... συνηθισμένα εντυπωσιακά του καρφώματα.

3. Βασίλης Κιτσούλης: Συνηθίζει να βγάζει τα... κάστανα από τη φωτιά στα δύσκολα παιχνίδια και το ίδιο έπραξε και στο ντέρμπι με το Ηράκλειο, αποτελώντας τον κορυφαίο του ΟΦΗ. Σάρωσε στα ριμπάουντ (12), ενώ ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους (4/5 β., 6/7 διπ.), σε σχεδόν 40 λεπτά συμμετοχής. Θα μπορούσε να έχει και καλύτερο tendex αν έλειπαν τα 0/5 τριπ.

5. Μπράνισλαβ Τόμιτς: Σε ένα ματς που οι σκληρές άμυνες και η δύναμη είχαν τον πρώτο λόγο, ο σέντερ του Κοροίβου είχε τις λύσεις για να βοηθήσει την ομάδα του στη σπουδαία νίκη επί των ισχυρών Τρικάλων. (17 π., 2/4 β., 6/8 διπ., 1/2 τριπ., 6 ριμπ,μ 2 ασ).

Προπονητής της αγωνιστικής

Φώτης Τακιανός: Στην αρχή της σεζόν, όταν ο ΟΦΗ γνώριζε τη μία ήττα μετά την άλλη είχαμε προβλέψει ότι ο κόουτς θα βρει την λύση για να σώσει τη παρτίδα... Μάλλον δικαιωνόμαστε, καθώς ο τεχνικός των Κρητικών, κόντρα σε προβλήματα και απουσίες κατάφερε να τραβήξει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη και μετά τη νίκη στο ντέρμπι να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επίτευξη της σωτηρίας, η οποία πριν από λίγους μήνες φάνταζε με... θαύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα