Οι κορυφαίοι της 20ης αγωνιστικής

Ο Ηρακλής "απέδρασε" από την έδρα του Εθνικού, ο Φάρος συνεχίζει να εντυπωσιάζει και οι Αμύντας, Αίολος και Γυμναστικός πήραν σπουδαίες νίκες. Έτσι, οι κορυφαίοι της 20ης αγωνιστικής σύμφωνα με τους συντάκτες του basketblog ήταν:

1. Λεωνίδας Ζούπας: Ο επί σειράς ετών "εγκέφαλος" του Αμύντα διέπρεψε στη νίκη - ανάσα της ομάδας του επί της Καβάλας. Με 18 πόντους (9/10 β., 3/7 διπ., 1/2 τριπ.), 4 ριμπ., 8 ασ., 5 κλεψίματα, ο έμπειρος

πλέι μέικερ ήταν ο κορυφαίος των νικητών (845 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης) με τη ψυχραιμία του στις κρ΄σιμες ελεύθερος βολές να είναι εντυπωσιακή...

2. Γιάννης Γκαγκαλούδης: Ακόμη και όταν δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης (10 π. με 5/9 διπ., 0/4 τριπ., 5 ριμπ., 4 ασ., 1 κλ.) είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ηρακλή. Με δικό του καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα ο "Γηραιός" απέδρασε από το κλειστό της Καλλιθέας και έτσι ο πολύπειρος γκαρντ έβαλε τη "σφραγίδα" του σε ακόμη μια επιτυχία της ομάδας του.

3. Κρίστιαν Κούτρας: Το γεγονός ότι ο Σκαραφίγκας τον άφησε 40 λεπτά στο παρκέ, δείχνει τη χρησιμότητα του ομογενή κόμπο γκαρντ. Στη σπουδαίας σημασίας νίκη του ΓΣΛ επί των Μαχητών ο απολογισμός του ήταν 11 π. (4/7 διπ., 1/2 τριπ.), 8 ριμπ., 5 ασ., 3 κλεψίματα και με σπουδαία αμυντική δουλειά που δεν φαίνεται στο χαρτί...

4. Βασίλης Κιτσούλης: Ο Αίολος Αστακού επέστρεψε στις επιτυχίες με ένα δύσκολο "διπλό" στη Τρίπολη επί του Αρκαδικού, με τον έμπειρο φόργουορντ να κάνει εξαιρετική δουλειά, ειδικά στον επιθετικό τομέα καθώς αποτέλεσε το πρώτο "βιολί" της ομάδας του με 19 π. (1/4 β., 9/10 διπ.), ενώ είχε και 7 ριμπάουντ.

5. Κώστας Κακαρούδης: Εντυπωσιακός σε ακόμη ένα παιχνίδι ο 34χρονος φοργουορντ/σέντερ αποτέλεσε εγγύηση για τον Φάρο στη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία στο Χολαργό. Ο απολογισμός του (22 πόντοι με 5/5 β., 7/9 διπ., 1/3 τριπ. και 6 ριμπάουντ, βοήθησε τα μέγιστα τους Πειραιώτες να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Προπονητής της αγωνιστικής - Σάββας Συμεωνίδης

Επί των ημερών του ο Φάρος Κερατσινίου μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, με τελευταία ήττα τον... περιπετειώδη αγώνα στο Ιβανώφειο, ενώ αποδίδει όμορφο μπάσκετ προσφέροντας σκορ και θέαμα. Το "διπλό" σε μια δύσκολη έδρα κόντρα στον φορμαρισμένο Χολαργό, επιβεβαίωσε τη δυναμική των Πειραιωτών, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Σάββας Συμεωνίδης ο οποίος οδηγεί με σιγουριά την ομάδα του σε μια θέση στα πλέι όφ και κατ' επέκταση στη διεκδίκηση της ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα