Οι 3 έφτασαν στη «Nokia Arena»

Επειτα από μεγάλη περιπέτεια οι Αμερικανοί Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε και Ραμέλ Κέρι έφτασαν στο Τελ Αβίβ και βρίσκονται ήδη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στη «NokiaArena».

Οι Αμερικανοί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά στο τέλος έφτασαν στον προορισμό τους. Είτε έχασαν, πάντως, την πτήση της ανταπόκρισης από την Κωνσταντινούπολη στο Τελ Αβίβ (κάτι ανθρώπινο, που έχει τύχει σε πολύ κόσμο), είτε έμπλεξαν στις «δαγκάνες» της γραφειοκρατίας, το ζήτημα συζητήθηκε ακόμη και στη συνέντευξη Τύπου του

Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ δήλωση έκανε (!) και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Δεν είναι σπουδαίο πράγμα το ότι έχασαν την πτήση. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από αυτό. Αλλωστε, οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι πολύ έμπειροι και μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη Μακάμπι, θα έλεγα το ίδιο. Απλά μπορεί να συμβεί. Στο κάτω – κάτω δεν έφυγαν και από την ομάδα, μια πτήση έχασαν», δήλωσε με τον γνωστό, χιουμοριστικό τρόπο, που τον διακρίνει, ο επικοινωνιακός κόουτς της Μακάμπι, αλλά ο «Big Sofo» ήταν αρκετά καυστικός στην τοποθέτησή του.

Αν ισχύει η δήλωσή του, έτσι όπως αποδίδεται από τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο διεθνής σέντερ υποστήριξε: «Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προετοιμασία μιας ομάδας. Όπως και να ‘χει, ένας παίκτης δεν μπορεί να υποπέσει σε τέτοιο λάθος σε ένα επαγγελματικό κλαμπ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι. Και εύχομαι να κερδίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αξιωματούχος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ έσπευσε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το αναπάντεχο συμβάν στο διεθνές αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν», μεριμνώντας ώστε να μην καθυστερήσει η είσοδος των τριών Αμερικανών στο Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα