Ο Στέφανος Πέρκος αναλύει την 18 αγ. της Α2: Αγωνίας συνέχεια!

Ο Στέφανος Πέρκος, αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την 17η αγωνιστική της Α2, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην μεγάλη μάχη που γίνεται για την δεύτερη θέση, στον πλέον συναρπαστικό πρωτάθλημα των Εθνικών Κατηγοριών:

Η χιλιοειπωμένη έκφραση «ψάξτε για τον δεύτερο» δείχνει να έχει την άμεση εφαρμογή σένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα της Α2 των τελευταίων χρόνων. Συγκάτοικοι πλέον στον 2ο όροφο (το ρετιρέ καπαρωμένο από την Καβάλα), Λαύριο και Αρκαδικός καλούνται να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο στο υπόλοιπο των εννέα ενδιαφέρουσων αγωνιστικών. Το Λαύριο, σένα

σκληρό παιχνίδι, έκαμψε την ομολογουμένως «ατσαλένια» ομάδα του Ν.Καλαμπάκου έχοντας μπροστάρηδες τους γνωστούς τρεις σωματοφύλακες του (Γιαννακόπουλο, Σακελλαρίου, Περάκη). Από την άλλη, η ομάδα του Παγκρατίου (με ένα από τα πλέον διευρυμένα ρόστερ της κατηγορίας) πάλεψε, δείχνοντας ότι παραμένει, για δεύτερη χρονιά, ομάδα πρότυπο για την κατηγορία.

Οι Αρκάδες του Καστρίτη, έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στη φιλότιμη (και πάντα επικίνδυνη) ομάδα του Λαγκαδά, και δύσκολα, με μπροστάρηδες τους Καρύδα-Τζόρτεβιτς, έφυγαν ικανοποιημένοι από την μακεδονική πόλη. Η τρίτη ομάδα που καραδοκεί, περιμένοντας και ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των δυο παραπάνω, η Δόξα Λευκάδας, έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας στα τελευταία λεπτά το Ψυχικό. Η νίκη όμως αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως «πύρρειος», διότι δεν κατάφεραν να πάρουν και το πολύτιμο goal-average από την ομάδα των Αθηνών.

Πνοή ζωής και ανάσες για τους κρητικούς η νίκη επί του Εθνικού. Από ότι φαίνεται, μετά από το αποτέλεσμα αυτό και οι δύο ομάδες μετακινούνται στο group των «αδιάφορων», κάθε μια για διαφορετικό λόγο. Στο ίδιο group δείχνει να πλασαρίζεται και η Λιβαδειά. Η τελευταία, μετά το τεράστιο «διπλό» επί της Βέροιας, επιβεβαίωσε τον τίτλο της ομάδας η οποία ξεκίνησε να κάνει πρωταθλητισμό μετά το μέσον του 1ου γύρου (ο αίτιος είναι γνωστός!!!). Διαφορετικό πρόσωπο έδειξε να έχει το παιχνίδι στο ντέρμπι της παραμονής. Αετός και Ηρακλής, συνοδοιπόροι στο 1ο ημίχρονο, έδειξαν να... ξεχωρίζουν στην επανάληψη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε να μένει από δυνάμεις, με εμφανή επίσης την έλλειψη πόντων από την περιφέρειά της, σε αντίθεση με τον Αετό ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Εξάλλου, οι 7/9 αιφνιδιασμοί, έναντι στους 1/3 των Θεσσαλονικαίων, δίνει ίσως κάποια χαρακτηριστικά του αγώνα. Η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα αγχώδης-ενδιαφέρουσα. Καλημέρα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα