Ο Πάου πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του NBA2K17 (pic)

Το καλύτερο video game που έχει να κάνει με το μπάσκετ και με το NBA, είναι το NBA2K και στην νέα έδκοση του παιχνιδιού για το 2017 πρωταγωνιστείς στο εξώφυλλό στην Ισπανία θα είναι ο superstar του παγκόσμιου μπάσκετ Πάου Γκασόλ.

Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστής στο φετινό εξώφυλλο του παιχνιδιού σχεδόν στις περισσότερες χώρες που θα πουληθεί, θα είναι

ο Πωλ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς, ενώ θα βγει και προς τιμή του Κόμπι Μπράιαντ μία ειδική legendary έκδοση στην οποία φυσικά στο εξώφυλλο της θα είναι ο «Black Mamba». Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη έκδοση 2K16 του πολύ πετυχημένου video game πρωταγωνιστές ήταν ο Στεφ Κάρι, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Άντονι Ντέιβις. Πάντως η 2K αποφάσισε ο νέος σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς και αρχηγός των Ισπανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο και φυσικά να ανεβάσει τις πωλήσεις του παιχνιδιού και στην Ισπανία, αφού εκεί ο Πάου όπως είναι λογικό είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Το εξώφυλλο πάντως πρέπει να τονίσουμε είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού έχει τον Πάου με τις τρεις από τις τέσσερις φανέλες που αγωνίστηκε δηλαδή των Σικάγο Μπουλς, των Λος Άντζελες Λέικερς και των Σπερς. Έτσι πλέον και μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τα εξώφυλλα των φετινών εκδόσεων του παιχνιδιού όλοι περιμένουν να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το εξώφυλλο:

Muy chula la portada del NBA 2K17 que han desvelado hoy en @2KEspana pic.twitter.com/EREL2ZnFCY

David Sardinero (@davidsardinero) 5 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα