Ο «κίνδυνος» για Σίνγκλετον και Παναθηναϊκό

Η επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη για απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον είναι δεδομένη και έντονη, όπως και οι άμεσες ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να συμφωνήσει μαζί του.

Επί της ουσίας το κατάφερε, να φτάσει άμεσα σε συμφωνία, όμως, η μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο «κίνδυνοι» σχετικοί με την ολοκλήρωσή της. Ο πρώτος είναι το ενδεχόμενο να πάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Μακάμπι. Ο Ελληνας προπονητής που… εκτόξευσε

τον Αμερικανό στη Λοκομοτίβ θεωρείται βέβαιο ότι τον θέλει και πάλι στις… διαταγές του, αλλά και ο Σίνγκλετον ξέρει ότι για να «εξαργυρώσει» τη χρονιά πρέπει να βρει ένα πιο «γερό ταμείο» και η Μακάμπι είναι τέτοιο.

Ακόμα πιο γερό, έστω και αν δεν προσφέρει μπασκετική… λάμψη, υπάρχει στην Κίνα. Και από εκεί υπάρχει συγκεκριμένη και άκρως δελεαστική προσφορά για τον Σίνγκλετον, αν και στον Παναθηναϊκό κάνουν υπομονή θεωρώντας ότι και η δική τους προσφορά είναι ικανοποιητική αλλά και το όνομα της ομάδας είναι ισχυρό κίνητρο για να την κάνει αποδεκτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα