Ο «καβγάς» Μπράντλεϊ-Κιντ

Την αγάπη του για την άμυνα εξέφρασε ο Έιβερι Μπράντλεϊ, τονίζοντας πως είναι σημαντική πρόκληση για τον ίδιο κάθε φορά που μαρκάρει κάποιο σπουδαίο αντίπαλο. Ο «άσσος» των Μπόστον Σέλτικς, υποστήριξε μάλιστα πως οι αντίπαλοί είναι αυτοί που... πρέπει να φοβούνται, ενώ για να ενισχύσει την άποψή του, έφερε ως παράδειγμα έναν αγώνα, στον οποίο είχε καταφέρει να... εκνευρίσει τον Τζέισον Κιντ, κλέβοντάς του την μπάλα σε δύο συνεχόμενες φάσεις.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Λατρεύω την πρόκληση. Μου αρέσει να τα βάζω με τους καλύτερους παίκτες και δε με ενδιαφέρει

ποιος είναι απέναντί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνω… ρεζίλι σε μία φάση. Ο Κάιρι Ίρβινγκ και όλοι αυτοί οι τύποι δε με τρομάζουν. Ξέρω ότι κάποιοι παίκτες στο ΝΒΑ αγχώνονται πριν μαρκάρουν τέτοιους τύπους, αλλά όχι εγώ. Εγώ ενθουσιάζομαι. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αυτοί πρέπει να προετοιμαστούν για να με αντιμετωπίσουν. Θα παίζω σκληρά. Θα τα δίνω όλα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν θα κάνω πίσω. Μπορεί να με περάσει ο προσωπικός μου αντίπαλος, να πέσω κάτω, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Αυτός είμαι εγώ, αυτό με χαρακτηρίζει».

Για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Κιντ: «Μάρκαρα τον Κιντ σε όλο το γήπεδο και του έκλεψα τη μπάλα δύο συνεχόμενες φορές, αναγκάζοντας τον προπονητή του να καλέσει τάιμ-άουτ. Ο Κιντ με έβρισε και μου είπε “εμένα δε με μαρκάρεις σε όλο το γήπεδο μικρέ” κι εγώ τον ρώτησα ‘φίλε, γιατί, τι έκανα;”»

Keywords
Τυχαία Θέματα