Ο… καταλληλότερος!

Ένα όνομα πλανάται τις τελευταίες ημέρες πάνω από το ΟΑΚΑ. Αυτό του Μάικ Μπατίστ!... Η προοπτική της αποπομπής του από τη Φενερμπαχτσέ, όσα μεσολάβησαν στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι (έντονη συγκινητική φόρτιση, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τον "μπουλντόζα"), η ικανότητα που έχει ο Αργύρης Πεδουλάκης να… συντηρεί παίκτες και να παίρνει το καλύτερό τους, αφήνουν μια προοπτική, ένα… παράθυρο, μια ελπίδα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται

έναν ψηλό, ώστε να μην πιεστεί να επιστρέψει νωρίτερα απ' όσο πρέπει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Δεδομένου πως μια σειρά από σημαντικά ματς θα γίνουν εν τη απουσία του, οι "πράσινοι" καλό θα ήταν να γεμίσουν τη φροντ λάιν, έστω και με το ενδεχόμενο να υπάρξει… συνωστισμός, αν επιστρέψουν όλοι.

Ο Μάικ Μπατίστ είναι ιδανικός από κάθε άποψη:
- Τον λατρεύει η εξέδρα.
- Δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής.
- Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και στο "5" και στο "4", με το παραδοσιακά αξιόπιστο σουτ που διαθέτει, από μέση απόσταση.
- Είναι ηγέτης.

Αυτά κι άλλα πολλά κάνουν τον Μπατίστ "ενδιαφέρουσα περίπτωση", αλλά το σημαντικότερο είναι… αλλού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τη μεγάλη ευκαιρία να "κλέψει" την καρδιά ακόμα κι αυτών που δεν τον στηρίζουν, επανακτώντας έναν παίκτη που έχει λατρευτεί (και δεν είναι καθ' υπερβολή ο όρος) όσο λίγοι (Έλληνες και ξένοι).

Το λιγότερο σημαντικό: Ενδεχόμενη απόκτηση του Μπατίστ εκμηδενίζει επικοινωνιακά την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι από τον "αιώνιο" αντίπαλο. Για όσους ασχολούνται με το επικοινωνιακό μέρος…

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εκφράζεται πάντα με τα κολακευτικότερα των σχολίων για τον Μπατίστ. Ο "μπουλντόζας" (όπως γράψαμε και λίγο νωρίτερα) μοιάζει να περισσεύει από τους Τούρκους, μοιάζει να… λείπει από τον Παναθηναϊκό. Κι είναι δεδομένο πως αν κι εφόσον αποκτηθεί, μέρος της απόσβεσης θα κάνει στο πρώτο ματς του "Top-16".

Γιατί πείτε μου ότι θα επανεμφανιστεί με "πράσινη" φανέλα ο Μπατίστ και δεν θα πάτε στο ΟΑΚΑ…

Keywords
Τυχαία Θέματα