Ο "γιατρός" Σακελλαρίου (pic)

Τη ζωή του ανάμεσα στα παρκέ και στα "νοσοκομεία" φαίνεται πως μοιράζει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, καθώς συνδυάζει άψογα τον πρωταθλητισμό με την ομάδα του Λαυρίου, με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίζεται στα "σαλόνια" της Α1, όμως δεν παραμελεί τη σχολή του, αφού το επάγγελμα του γιατρού ήθελε να το κάνει από μικρός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΒΗΜΑgazino", αναφέρει πως έχει καταρρίψει το δόγμα "δεν μπορείς να ισορροπείς σε δύο βάρκες", μιλά για την υπόσχεση που είχε

δώσει στη μητέρα του και θυμάται την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ, λέει και πως φαντάζεται το μέλλον του.

Αναλυτικά:

"Το δόγμα «δεν μπορείς να ισορροπείς σε δύο βάρκες» καταρρίπτεται στην πράξη αν έχεις δύναμη ψυχής και αν δουλέψεις. Ο πρωταθλητισμός έχει χαρές και λύπες. Αν δεν τρελαθείς στις χαρές, αν δεν σε πάρει από κάτω στις λύπες, αν μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου, μπορείς να τα καταφέρεις.

Για το παιδικό του όνειρο κι αν κατάφερε να το πραγματοποιήσει:

Από μικρός έτρεχα με μια μπάλα μπάσκετ στο χέρι, αφού βέβαια πρώτα είχα τελειώσει τα μαθήματά μου και έλεγα στη μητέρα μου: "Όταν μεγαλώσω θα γίνω μπασκετμπολίστας και γιατρός και σου πάρω δώρο ένα αεροπλάνο". Την τελευταία υπόσχεση, τελικά, δεν την κράτησα.

Για την κορυφαία στιγμή στην έως τώρα καριέρα του:

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου; Θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων το 2008 στο Ευρωμπάσκετ της Ρόδου, αλλά και το τρίποντο που πέτυχα πέρυσι στη λήξη του αγώνα με το Λαύριο, το οποίο ανέβασε την ομάδα μου από την Α2 στην Α1 Κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα