Ο γάμος... αλά ελληνικά του Κώστα Κουφού!

Το δίκτυο CBS Sports τον αποκάλεσε «Big-fat Greek wedding», από την ομώνυμη ταινία («Γάμος αλά ελληνικά» ο ελληνικός τίτλος). Ο Κώστας Κουφός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την σύντροφό του, Λία Σεργάκις, και σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο, σε ερωτήσεις αναγνωστών, αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός του ερχόμενου καλοκαιριού. «Είναι πραγματικά ευλογία. Είναι εκεί για μένα από την πρώτη μέρα που

είμαστε μαζί, υποστηρίζοντας πάντα εμένα και είναι είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ που είμαι τώρα. Δεν είναι μόνο μια όμορφη γυναίκα, αλλά αυτή είναι πολύ έξυπνη και έχει τον τρόπο της. Είναι μοναδική!», σχολίασε ο σέντερ των Γκρίζλις, μιλώντας για την κοπέλα του. Συμπληρώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ετοιμασίες: «Είναι πραγματικά διασκεδαστικός ο σχεδιασμός του γάμου. Η επιλογή χρωμάτων, μεταξύ άλλων και ευχαριστώ τη Λία, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου αγχώδες μαζί της. Έχω ακούσει ιστορίες... τρόμου όμως εκείνη είναι πολύ οργανωτική και φροντίζει να συμμετέχω σε όλα».

Ο Κουφός αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το μυστήριο και το γλέντι, παραδεχόμενος πως «η ταινία θα έχει αρκετά σημεία από την πραγματικότητα! Είμαστε και οι δύο 100% Έλληνες ακόμα κι αν δεν μιλάμε άπταιστα τη γλώσσα. Είμαστε πολύ περήφανοι για την καταγωγή μας, αλλά ο γάμος μας θα είναι αρκετά σύγχρονος. Θα είναι σε ελληνική εκκλησία, αλλά δεν θα έχει τόσους Έλληνες, όπως στο φιλμ»... Όσο για το μενού, ομολόγησε ότι «φυσικά θα υπάρχει ελληνικό φαγητό! Μου αρέσουν οι ντολμάδες, οι οποίοι είναι τυλιγμένοι με φύλλο και μέσα έχουν ρύζι. Κάθε φορά που πάω στη Γιούτα, η γιαγιά μου πάντα δίνει ένα τάπερ από αυτά. Δεν υπάρχει καλύτερο φαγητό από το μαγειρευτό και το σπιτικό!». Το ζευγάρι μένει στο Μέμφις και οι φαν του δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για την πόλη. Με τον «Koufos» να απαντά πως «είναι εξαιρετική. Έχει πολλά εκπληκτικά μέρη για φαγητό, και υγιεινό και σε όμορφα σημεία».

Το θέμα της διατροφής του, καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει βελτιώσει ιδιαιτέρως το κορμί του, ήταν στα ενδιαφέροντα των χρηστών του CBS και ο διεθνής σέντερ απάντησε ότι «έχω πάντα κάτι υγιεινό στο ψυγείο ή μαζί μου. Ακόμα και όταν ήμουν νεότερος, δεν ήθελα να τρώω πολύ junk food. Μεγαλώνοντας έφαγα πολλές άπαχες μπριζόλες, κοτόπουλο και σαλάτες. Είναι αστείο ότι και η Λία ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς και αυτή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύουμε μαζί». Ο Κουφός αναφέρθηκε και πάλι στην πόλη του Μέμφις, προσθέτοντας πως «είμαι σε μια εξαιρετική κατάσταση στη ζωή μου, όπου θα μπορώ να κοιτάζω πίσω σε 10 ή περισσότερα χρόνια και να λέω στα παιδιά μου πως έζησα στο Μέμφις Ένα μέρος όπου η κουλτούρα είναι πολύ διαφορετική και ένας τόπος γεμάτος ιστορία. Από την μουσική ως την ιστορία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ τζούνιορ, η πόλη είναι μοναδική, αλλά και μια εμπειρία ζωής». Όσο για το μπάσκετμπολ στην πόλη... Ο πρώην παίκτης των Μινεσότα και Γιούτα δεν έχει πρόβλημα να παίζει πίσω από τους Μαρκ Γκασόλ και Ζακ Ράντολφ, τονίζοντας ότι «είναι ευλογία να μαθαίνω από δύο σπουδαίους σέντερ. Με βοηθούν ιδιαιτέρως στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα