Ο εφημεριδοπώλης σας

Από την πρώτη στιγμή που… βγήκαμε στον αέρα ψάχνουμε τρόπους για να γινόμαστε καλύτεροι, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε πληρέστερη ενημέρωση, επιχειρούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το κάνουμε.
Από χθες… στήσαμε το πρώτο ελληνικό μπασκετικό περίπτερο. Μα ποιος άλλος μπορούσε να το κάνει, εκτός από το πρώτο ελληνικό αμιγώς μπασκετικό site;

Το basketblog.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πρωτοσέλιδα

των ελληνικών εφημερίδων, αθλητικών και πολιτικών. Έτσι, κάθε πρωί (ή όποτε εσείς θέλετε), με μια κίνηση -παραμένοντας στον αγαπημένο σας δικτυακό τόπο- μπορείτε να έχετε σφαιρική άποψη για το τι φιλοξενούν στις πρώτες τους σελίδες οι εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε περίοπτη θέση (δίπλα στο "Man 2 Man" και ακριβώς κάτω από το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας) υπάρχει το σημείο όπου πατώντας βγαίνετε στο περίπτερό μας/σας.

Α, και οι εφημερίδες δεν είναι… δανεικές. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή και να τις… ξεφυλλίσετε, αλλά και να ανατρέξετε σε προηγούμενες ημερομηνίες (σ.σ. το αρχείο θα δημιουργηθεί, αρχής γενομένης από τη χθεσινή ημέρα).

{video1}

Keywords
Τυχαία Θέματα