Ο αποχαιρετισμός του Διαμαντόπουλου

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα του Παπάγου, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ψάχνοντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην παίκτης του Παπάγου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι του Παπάγου ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα για λόγους επαγγελματικούς κ προσωπικούς.. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο της ομάδας για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε γιατί κάθε αγώνας στο Σαλούν ήταν μία διασκέδαση για μένα..Η φετινή

χρονιά μπορεί βαθμολογικά να μην ήταν αυτό που περίμενα και ήθελα όταν ήρθα στην ομάδα όμως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στο γήπεδο είδα φίλους παλιούς , συμμαθητές και παιδιά που πηγαίναμε και βλέπαμε την ομάδα από πέντε χρονών.

Παρακολουθώ την ομάδα από πολύ μικρός όταν ο πατέρας μου μαζί με τον μεγάλο Μπογατσιώτη ανέβαζαν την ομάδα τη μία κατηγορία μετά την άλλην. Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα παίχτες στο σύλλογο που έγραψαν ιστορία που πολλοί δεν τους ξέρουν καν τώρα και έζησα την μεγαλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να ζήσει ο συγκεκριμένος σύλλογος.. την έξοδο στο κύπελλο Κόρατς!!!!

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου κάτι μου λέει ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε έστω και σαν αντίπαλοι και θα είναι το ίδιο ωραίο..

Με αγάπη Γιωργός Διαμαντόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα