Ο «Αντέτο» θέλει καλοκαιρινή προπόνηση με ΛεΜπρον!

Πολλοί αντίπαλοι του ΛεΜπρον Τζέιμς ανυπομονούν για το καλοκαίρι όχι τόσο για τις διακοπές και την ξεκούραση, αλλά για να... μην τον βλέπουν μπροστά τους! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, όχι μόνο δεν θέλει να σταματήσει να παίζει κόντρα στον μεγάλο σταρ των Καβς, αλλά ευελπιστεί το ότι το καλοκαίρι θα μπορέσει να τον συναντήσει για να προπονηθεί μαζί του!

Ο «Giannis» αντιμετώπισε ξανά τον «LBJ» τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/4), στην εντός έδρας ήττα των Μπακς από το Κλίβελαντ και είχε 22π.-14ριμπ.-8ασ., σε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον «Βασιλιά». Απέναντι στον οποίο είχε πετύχει το πρώτο φετινό ρεκόρ καριέρας σε πόντους, με 33, πριν τους πρόσφατους 34π. με το Σικάγο.

Αμέσως μετά τον αγώνα, ο διεθνής φόργουορντ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δουλέψει το καλοκαίρι με τον Τζέιμς, λέγοντας ότι «αν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ μαζί του, φυσικά και θα το έκανα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο! Σ' ένα καλοκαίρι προπόνησης μαζί του, μπορείς να μάθεις πάρα πολλά. Θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να ανέβεις επίπεδο. Αν είχα την ευκαιρία, βεβαίως και θα την άρπαζα για να δουλέψω μαζί του». Εξηγώντας, πάντως, ότι «αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από τον ΛεΜπρον. Νομίζω πως έχει να κάνει 150 παραπάνω πράγματα από το να ασχοληθεί μαζί μου. Αν έχει εκείνος χρόνο, τότε εννοείται πως θα έχω και εγώ».

Ο «Giannis», που προ εβδομάδων σύγκρινε την παλάμη του με τον... Μπαράκ Ομπάμα(!), «πέταξε το γάντι» στον ΛεΜπρον, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο, αποκρίθηκε: «Φυσικά και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Όλοι γνωρίζετε πως η πόρτα μου πάντα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να δουλεύει και να βελτιώνεται!». Άλλωστε, σταρ των Καβαλίερς είχε μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον πρώην παίκτη του Φιλαθλητικού, ο οποίος πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό Μάρτιο και συνεχίζει στον τελευταίο μήνα της κανονικής σεζόν με τους ίδιους ρυθμούς. Ο ΛεΜπρον προπονείται κάθε καλοκαίρι για κάποια διαστήματα σε Μαϊάμι και Λ.Α., ενώ επιστρέφει και στην γενέτειρά του, στο Άκρον, και γυμνάζεται με τους συμπαίκτες του στο γυμνάσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα