Ντουζίδης: «Δύσκολα με τις απουσίες, αλλά θα παλέψουμε» (vid)

Το δικό του «μήνυμα», για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας στην Χαλκίδα, θέλησε να περάσει ο Θανάσης Ντουζίδης. Ο 19χρονος φόργουορντ, έκανε λόγο για τις απουσίες των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Γιώργου Παπαγιάννη και Κώστα Μητόγλου, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα αυτά που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι διεθνείς μας θα παλέψουν για την άνοδο μπροστά στο

κοινό της πρωτεύουσας της Ευβοίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΟΚ:

«Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη αυτή η προετοιμασία γιατί είχαμε και μικρό διάστημα μέχρι το τουρνουά. Παράλληλα είχαμε και τις απώλειες του Βασίλη (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος), του Γιώργου (Παπαγιάννη) και του Μήτογλου κι έτσι ήταν δυσκολότερη».

Για το ρόλο που θα παίξουν οι απουσίες: «Το ότι θα μας δυσκολέψουν αυτές οι απουσίες είναι σίγουρο. Θα ήταν ακόμη πιο εύκολο να πάμε καλά στο τουρνουά αυτό χωρίς τις απουσίες. Αλλά από κει και πέρα προετοιμαζόμαστε όλοι όσοι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον κόσμο της Χαλκίδας: «Απ’ όσο γνωρίζω και απ’ όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια εδώ πέρα σίγουρα ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και θα μας βοηθήσει».

Πλην των δηλώσεων του Θανάση Ντουζίδη, παρακολουθήστε και πλάνα από τη σημερινή (9/7) προπόνηση της Εθνικής Νέων Ανδρών:

Keywords
Τυχαία Θέματα