Ντέρμπι απουσιών στο Τέξας

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για τους Ουόριορς, που παρότι παραμένουν στην 1η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, δεν θυμίζουν σε τίποτα την εκρηκτική ομάδα που λύγιζε τον οποιoνδήποτε αντίπαλο.

Η τελευταία ήττα από τους Τίμπεργουλβς, προκάλεσε τριγμούς στα θεμέλια της ομάδας του Όκλαντ, με τον Στιβ Κερ να προμηνύει εδώ και λίγες μέρες πως οι παίκτες του θα ξεκουραστούν από τον "τελικό" με τους Σπερς. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδoμένα οι Κλέι Τόμσον, Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και Αντρέ Ιγκουαντάλα θα παραμείνουν εκτός, με το coaching staff

των Ουόριορς να ρισκάρει αφού με ενδεχόμενη ήττα, οι Σπερς θα απέχουν μία νίκη από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε πως οι Ουόριορς, χωρίς τον KD στην σύνθεσή τους τρέχουν ρεκόρ 2-4.

Από το στρατόπεδο των Σπερς, η διοίκηση του Σαν Αντόνιο ενεργοποίησε το πρωτόκολλο για διάσειση του Κουάι Λέοναρντ, με τον ηγέτη των "σπιρουνιών" να απουσιάζει και αυτός από το "δυτικό ντέρμπι". Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξάλλου, κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι του, με το υπόλοιπο "επιθετικό οπλοστάσιο" της ομάδας να δίνει κανονικά το παρών. Αγώνας που θα κρίνει πολλά...για την πορεία των ομάδων στα Playoff.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (3:30 ώρα Ελλάδος) στο "καυτό" AT&T Center του Σαν Αντόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα