Ντε Κολό...τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pics)

Ποια ομάδα θα μπορούσε να αφήσει τα τις ξεφύγει ο πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίκγας, ο πολυτιμότερος του Final Four του Βερολίνου, ο πρώτος σκόρερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Φυσικά αναφερόμαστε στον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, και θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας, παραμένοντας στην ΤΣΣΚΑ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Ο γκαρντ

Νάντο Ντε Κολό (28 ετών, 1.96μ.) υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας», αναφέρει λιτά η ΤΣΣΚΑ στην ανακοίνωσή της, παρουσιάζοντας το βιογραφικό του Γάλλου άσου στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω για την ΤΣΣΚΑ. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου. Επέστρεψα στην Ευρώπη για να παίξω, να χρησιμοποιήσω τις ευκαιρίες και να παίρνω περισσότερες ευθύνες μέρα με την ημέρα. Αυτό ήταν που έκανα, αυτό είχα εδώ με την ομάδα. Αυτή τη χρονιά, είχαμ μία εκπληκτική σεζόν. Και αυτό θέλω: να παίζω και να το κάνω για την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και να είμαι ένας από τους ηγέτες της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, γι’ αυτό υπέγραψα με την ΤΣΣΚΑ», ανέφερε ο ίδιος ο Ντε Κολό στην επίσημη ιστοσελίδα της «ομάδας του στρατού».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης σημείωσε: «Μπορώ να πω μόνο καλά πράγματα για τον Νάντο. Αμέσως αφομοίωσε τον ρόλο που του ζήτησαν οι προπονητές. Είναι σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας που είχαμε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε για τα επόμενα τρία χρόνια. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του υγεία και να επιστρέψει στη Μόσχα με ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον Νάντο και αναφέραμε για ακόμη μία φορά αυτό που αναγραφόταν στο πίσω μέρος των T-shirts που φοράγαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δίψα για περισσότερα». Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι κίνητρα για τη νέα σεζόν».

Nando De Colo @NandoDeColo signed new 3-year contract with our club! https://t.co/BG1lEUMCea pic.twitter.com/n3cosSUwJ5

CSKA Moscow (@CSKABasketball) June 15, 2016

Нандо Де Коло @NandoDeColo подписал новый трёхлетний контракт с нашим клубом! https://t.co/mFSLvKOXJJ pic.twitter.com/ThJ2GmTpEy

CSKA Moscow (@CSKABasketball) June 15, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα