Ντάρντεν: «Ελπίζω να βοηθήσω»!

Ο Τρεμμέλ Ντάρντεν για άλλη μία φορά δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δήλωσε πως θα προσπαθήσει να παίξει το δικό του ρόλο στην καινούργια ομάδα, ενώ αισθάνεται έτοιμος για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικότερα όσα είπε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ

μεγάλο κλαμπ και ήξερα αρκετά και ο Σίμμονς μου είπε ακόμα περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής κάθε χρονιά στην Ευρώπη και τα τελευταία τρία χρόνια έχει δύο ευρωπαϊκά. Τι άλλο να πούμε; Η ομάδα είναι πολύ δραστήρια, θέλει τίτλους και έχει πολλούς στόχους αυτή τη χρονιά».

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη χρονιά. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θέλω να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο να τους πετύχει οπωσδήποτε».

Ξέρω ότι είναι πολύ έντονη η αντιπαλότητα. Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ έντονο, δυνατό και πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις και να έχεις καλή απόδοση».

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ καλύτερα, είμαι κάποιος που κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα, τη μία μέρα το ένα, την άλλη το άλλο, να βοηθήσω όπως μπορώ. Θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα