NICK GALIS: Αυτογνωσία

Όταν τελείωσε η προχθεσινή εκδήλωση και το gala στο Porto Hotel, το είπα στον Βασίλη Σκουντή, στον Γιάννη Δασκάλου, στον Λευτέρη Αρβανίτη, σε όλους τους συντελεστές και τη διοίκηση του Άρη: "Μέσα σε αυτή τη μαυρίλα, όπου όλα πάνε προς τα κάτω, εσείς πήγατε τα πράγματα 2-3 μέτρα ψηλότερα".

Βάλανε μεγάλο πυλώνα στον σύλλογο του Άρη και παραθέσανε σπουδαίες αρχές: Πρέλεβιτς, "Μάτζικ" (Σταυρόπουλος), Φασούλας, Τεν-Τεν τίμησαν τον Νικ και τιμήθηκαν ως αντίπαλοι(!), η κερκίδα των εκλεκτών

προσκεκλημένων πίστευα θα "έπεφτε" από το ειδικό βάρος (Ράτζα, Βράνκοβιτς, Γιατζόγλου, Ομπράντοβιτς και τόσοι - τόσοι άλλοι..), Νικ και "Δράκος" αγκαλιά (άραγε όλη η ζωή, όλο το νόημα και το απόσταγμα δεν είναι το ΜΑΖΙ; Ναι ΜΑΖΙ, ως ψυχισμός)...

Κλείνοντας τα της εκδήλωσης, θα παραθέσω δύο πράγματα που με έκαναν να συγκινηθώ και γέμισαν τα μάτια μου:

● Ο πατέρας του Γκάλη, του είπε όταν έφυγε από την Αμερική: "Μην τα παρατάς ΠΟΤΕ".
Προσέξτε: Το ΠΟΤΕ είναι στο τέλος της πρότασης και είναι εμφατικό: ΠΟΤΕ!

● Όταν ο Νικ είπε: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή, now over!...". Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Απόλυτη αυτογνωσία και ήταν κάτι που ο Νικ το περίμενε, το ήθελε. Προσμονή, λαχτάρα και εκπλήρωση. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

Κι εσύ Άρη, Διοίκηση, Λαέ του Άρη, αν θες τον Γκάλη μαζί σου, πρέπει να έχεις τη δική σου αυτογνωσία. Καθαρό όραμα, σχέδιο, διαφάνεια και σοβαρή αξιολόγηση. Ο Νικ μετρά τα πάντα. Το μέλλον είναι εδώ. Απλά χρειάζεται αυτογνωσία, τόλμη και καθαρό βλέμμα.

Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους

Υ.Γ.: Νίκο Γκάλη, προχθές κοιμήθηκα με γεμάτη την ψυχή μου. Πήρα κουράγιο από το "μην τα παρατάς ΠΟΤΕ" και κατάλαβα ότι σίγουρα ο καθένας ξέρει τι κουβαλά βαθειά μέσα του.
Σε ευχαριστώ

Δημήτρης Γαλάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα