«Νεοϋορκέζος» ο Χόρνατσεκ

Οι Νιου Γιορκ Νικς, θα είναι ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του Τζεφ Χόρνατσεκ. Ο 53χρονος τεχνικός, συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Υόρκης και ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου, όντας μάλλον και ο νέος «εκλεκτός» του Φιλ Τζάκσον, ώστε να την «οδηγήσει» ξανά προς τις επιτυχίες, μετά από μια διετία «παταγωδών» αποτυχιών με τον Ντέρεκ Φίσερ στον πάγκο, οι οποίες απλώς συνέχισαν τις καθοδικές πορείες των τελευταίων χρόνων.

WELCOME Jeff Hornacek to the #Knicks! pic.twitter.com/C46cgkoc3F

NEW YORK KNICKS (@nyknicks) 2 Ιουνίου 2016

Ο Χόρνατσεκ, ήταν τα τελευταία 2.5 χρόνια ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς, από τους οποίους είχε απολυθεί την 1η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, με την κίνηση αυτή πάντως να μην αποδίδει για τους «Ήλιους», καθώς ολοκλήρωσαν την χρονιά στην προτελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Ο ίδιος, πάντως, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, για την πρόκληση που προβάλλει μπροστά του.

Jeff Hornacek: "I am extremely excited and honored to be the next coach of such an historic franchise.” #Knicks pic.twitter.com/Dr1ahUtgrH

NEW YORK KNICKS (@nyknicks) 2 Ιουνίου 2016

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή που θα γίνω ο επόμενος προπονητής ενός τόσο ιστορικού οργανισμού. Ανυπομονώ να δουλέψω με το Φιλ, έναν δάσκαλο του παιχνιδιού. Θέλω να συνεργαστώ με το staff, ώστε να πάμε τους Νικς στο σημείο που ο κόσμος περιμένει», είπε ο Τζεφ Χόρνατσεκ, με τον Φιλ Τζάκσον να τον συμπληρώνει με τα εξής λόγια: «Ο Τζεφ έχει τρομερό μπασκετικό IQ, με φανερά ηγετικά στοιχεία».

.@PhilJackson11: "Jeff [Hornacek] has a tremendous basketball acumen and possesses strong leadership skills." pic.twitter.com/V38HeCWhOE

NEW YORK KNICKS (@nyknicks) 2 Ιουνίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα