Μωσαϊδης : "Πρέπει να κερδίσουμε και με... διαφορά τον ΓΣΛ"

Η Καβάλα γνώρισε μια "εντός προγράμματος" ήττα το περασμένο Σάββατο από τον ισχυρό Ηρακλή στο Ιβανώφειο και πλέον επικεντρώνεται στη συνέχεια των υποχρεώσεων της και στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι που ακολουθεί με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων. Ο τεχνικός της Ένωσης Ηλίας Μωσαϊδης σε δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό "93,7", υπογράμμισε τη

σπουδαιότητα της συνάντησης με τους Θεσσαλούς και την ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες.

"Με τον Ηρακλή ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε. Δε χρειάζεται ο Ηρακλής βοήθεια να κερδίσει μια Καβάλα 9 παικτών. Δεν μας πονάει αυτή η ήττα, όλες οι ομάδες θα χάσουν εκεί πέρα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Καβάλας για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και πρόσθεσε αναφορικά με τη συνέχεια και τη συνάντηση με τον ΓΣΛ: "Σίγουρα είναι καθοριστικό. Κάθε παιχνίδι στην έδρα μας, με ομάδες που έχουνε τους ίδιους στόχους με μας, είναι καθοριστικό. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και όσο το δυνατό με μεγαλύτερη διαφορά, για να μπορούμε στο β` γύρο να έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Σίγουρα αν κερδίσουμε, θα μας ανεβάσει πάρα πολύ. Ο ΓΣΛ είναι στα μέτρα μας... Τους ξέρουμε και μας ξέρουνε... Είναι μια ομάδα που στα δυο τελευταία παιχνίδια, έχει κάνει μια καλή νίκη το Σάββατο με τον Αρκαδικό και στο προηγούμενο το πάλεψε πάρα πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να το πάρουμε".

Όσον αφορά στους παίκτες που απουσίασαν από τη συνάντηση με τον Ηρακλή, οι Σκλήβας, (γρίπη), Κελαϊδης (λουμπάγκο) και Ετινόσα (πρόβλημα στο γόνατο), είναι καλύτερα στην υγεία τους και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου (17/12) με τους Θεσσαλούς στο "Α. Δήμογλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα