Μεγαλώνει ο χάρτης

Τις προηγούμενες ημέρες αναφερθήκαμε εκτενώς στο πλάνο που έχουν ουκ ολίγες ποδοσφαιρικές ομάδες προκειμένου για την… επέκτασή τους στο χώρο του μπάσκετ. Προοπτική, η οποία, όπως είναι φυσιολογικό, θα βοηθήσει σημαντικά στην εξάπλωση της πορτοκαλί μπάλας και στην αύξηση της δημοτικότητάς της.

Κι αν κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο στην παρούσα φάση, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το πώς (θετικά) θα αντιδράσουν οι αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Αγγλίας στην περίπτωση που οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας

αποφασίσουν να κάνουν "άνοιγμα" και στο μπάσκετ.

Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, πόσο σημαντικό θα είναι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ να αποκτήσει νέους φίλους μέσω της προβολής του από "μπασκετοποιημένες" ομάδες του ποδοσφαίρου. Ο "πορτοκαλί" ευρωπαϊκός χάρτης θα "μεγαλώσει" αυτόματα, με τα έσοδα που θα προκύψουν να είναι τεράστια.

Χώρια το γεγονός πως σε βάθος χρόνου είναι πολύ πιθανό να δούμε κι άλλες ομάδες να μπαίνουν στο "κλαμπ" αυτών που διεκδικούν την Ευρωλίγκα. Ομάδες όπως η… Παρί Λεβαλουά, η Σάλκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως και να έχει, η ανάγκη προώθησης του μπάσκετ και εξάπλωσής του στη "Γηραιά Ήπειρο" αποτελεί αναγκαιότητα, με τις ενδείξεις να καταδεικνύουν πως βαδίζουμε σε σωστά μονοπάτια…

Keywords
Τυχαία Θέματα